Gå till innehåll

Mattias.A

Stödjande medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Fint skick med bänk. Har stått utan vatten i ett par veckor. Allt funkade vid nedstängning. Belysning: Qube 50(gooseneck+vajer) + Qube control (ljusstyrning, månljus) Cirkulation: Sicce universalpump + AquaMedic orginal streamer. Skummare: Tunze Comline DOC 0703612915 Pris : 2700kr
  2. Urläcker inramning! Vill man gärna se mer av : )
  3. Fantastiskt fint och coolt akvarium. En fundering jag har hur det är med luftfuktigheten i rummet? Lär vara några liter som dunstar av varje dag.
  4. Har inget behöva av att kunna styra styrka och sånt så mycket, det jag egentligen vill kunna göra är att styra tiden, gärna lite solupp/nedgång, lite månljus. Annars är det nog bäst om jag låter bli att mixtra allt för mycket..:)
  5. Verkar vara genomgående för akvariebelysning att ha krångliga och icke innovativa menyer. Har dock kikat lite på min maxspect rsx och den verkar inte så avancerad. Sen är man rent generellt inte jättesugen på att lägga 1500 när man redan lagt xxxx antal kronor på lampan, som rimligtvis borde ha tillfredställande kontroller för dom pengarna.
  6. Det är ju min mardröm. Tur i oturen kan man säga
×
×
  • Skapa Ny...