Jump to content

Xylidorf

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xylidorf

  1. Fråga från en rookie som följt din utveckling: Hade du helt enkelt för bråttom alltså? Hade du till stor del sluppit problemen om du haft mer tålamod och väntat in så systemet "mognat" klart? Hoppas frågan inte låter provocerande. Det är iaf inte min mening med frågan. Riktigt skönt att det verkar ha löst sig iaf. Tror vi är många som lidit med dig.
  2. Riktigt imponerande och sjukt värdefullt att du delar med dig av dina erfarenheter! Tack! En fråga: När du bytte till endast två Nero 5:or känner då ändå att du har tillräckligt med rörelse i hela tanken? Jag funderar på att köra två i mitt eventuella Reefer 350 och då helst där bak (som du) för att jag helst inte vill ha dem på gavlarna. Har inte bestämt mig för tanken ännu och jag gillar mer estetiken på Aquael Glossy Marine 313L . Ingen verkar köra med den tanken i hela världen typ när man surfar runt och dessutom verkar sumpen inte vara lika genomtänkt som Reefers?!? God fortsättning till er alla!
  3. En reflektion från en nybörjare bara: Vill man inte ha så lite kontaktyta mellan sand och sten som möjligt för att undvika att det samlas "gucka" där. Det är ju mycket svårare att rengöra sanden då också? Ska bli kul att följa utvecklingen. Min tur i höst förhoppningsvis.
×
×
  • Create New...