Gå till innehåll

Wixxy

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Jag går natur linjen, så egentligen allting som har med naturvetenskapsliga ämnen är helt okej, främst ska vi kunna skriva en rapport om utförandet
  2. Hej! Jag går just nu i tvåan på naturlinjen, och har börjat fundera redan nu på gymnasiearbeten tills trean. Jag har funderat väldigt mycket på att göra något havs orienterat, men framförallt något man kan göra redan i ett akvarium. Jag har ett 105 liters saltvatten igång med ett antal koraller och har planerat att skaffa fiskar, lite beroende på om jag kommer på ett arbete med akvariet. Har någon tips om ideér som skulle fungera att göra? Svara gärna här isåfall!
  3. Hej! jag har nu på rätt så länge planerat att skaffa ett saltvattensakvarium för att odla koraller. Jag har aldrig haft ett saltvattensakvarium förut så det här är ett stort hopp från mina vanliga sötvattensakvarium. Jag har såklart läst på om lite av allting här och där men undrar nu om mer precis hjälp för att endast odla koraller, har inte planerat att skaffa saltvattens fiskar till karet än så om det är någon sorts utrustning som inte behövs då. Skulle vara väldigt uppskattat med hjälp om vad jag behöver skaffa och hur man sköter korallerna, samt hur man blandar saltvattnet på rätt sätt!
×
×
  • Skapa Ny...