Gå till innehåll

FreakyAcans

Medlem
  • Antal inlägg

    46
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Otrolig skummare för upp till 500L endast använd 4 månader nypris ~2500kr säljes för 1700kr finns i Stockholm
  2. Har en Arka Core ACS 80 till salu, endast använd 4mån
  3. Har en Arka Core acs 80 som endast är använd 4mån vid intresse.
  4. Tja! Är ute efter en skvätt Vibrant, karet är bara 100L så behöver inte va en fylld flaska. Hör gärna av er om ni har!
  5. 1a bilden är en Multicolor Echinata dom ser redan nu ut att stormtrivas!
  6. 4 polyper av White Zombie dem är lite sällsynta på vår sida av klotet. sist jag gjorde research så låg dom på 80-100$ per polyp i USA. intressekoll/bud
  7. Hej! Som sagt går jag i tankarna att sälja av lite koraller. Det är 13 Acanthastrea av olika grad raritet. Finaste är väl ”Ironman”, ”Gold Nugget”, ”Holy tricolor” & några rainbow. Jag är främst ute att sälja det som ett paket, men hojta gärna om du är intresserad av nåt separat. jag bifogar en samlingsbild och kan skicka enskilda bilder per Pm Jag vet vad det är värt, prisuppgifter från inköp finns. Paketpris ordnas. Hör av dig om det är intressant.
  8. Kan bara glädjas att se att du investerar i ditt kar! Måste blitt en tidig julklapp med den prislappen haha! Du får uppdatera hur Acan Echinatan ser ut!
  9. Jag gillar blått, så kör 3 Blue plus 1 Coral plus.
  10. Har några fraggar kvar, har en tråd här på guiden
  11. Red hornet zoa slut. Acans så finns endast 1 Golden nugget kvar, resten bokat. Kommer fragga up några andra inom kort. Skicka ett meddelande om ni är intresserade av nåt!
  12. Har en Geisemann Aurora 4x39w hybrid lampa om det är av intresse.
  13. Har lite olika zoas, du kanske har sett mitt inlägg i ”Säljes Levande” Möjlighet att skicka finns.
  14. Arka Core 80, använd 4 mån av tidigare ägare, fick inte plats i min sump. Funkar upp till 500L akvarium. mått 20×18×48 cm 2000kr, kan skickas.
  15. Jag va tyvärr lite dålig på att ta byggbilder, Har endast när den var färdigställd. jag designade den som ett Peninsula kar, så den är liksidig och kan placeras med kortsida mot väggen. Åtkomst Till sump från endast 1 sida har tyvärr inte haft ekonomisk möjlighet att ljuddämpa/fuktskydda sumputrymmet ännu, blir Biltemas motorrums dämpmattor, och någon mindre datorfläkt som cirkulation.
  16. Hej, bra fråga! Jag kör med T5 rör och upplever snabbare tillväxt med dom, nackdelen är väl färgåtergivningen. Matar efter ljuset släkt, kör Reefroids polypbooster, 5-10min så är dom redo. Matar en blandning av Reefroids & AF Lps pellets. Ibland Nyos goldpods för skojskull. Bild på tillväxt 12 April 8 Juni 27 Juli
  17. Tja! Bänken är Ikeas Köksstomme, finns mängder av mått att kombinera, I botten byggde jag en träram för att fördela vikten. (istället för ikeas små pinnar till ben). 90graders vinklar lite här å där i skåpen för stabilitet i sidled. Har även monterat en extra uppsättning dörrar på baksidan med 90 vinklar. Nu är inte mitt kar så värst stort men ska man ha mer än säg 200L så skulle jag förstärkt kraftigare.
  18. Goddagens. Har mest midrange Zoas, priserna är baserade på generella marknadspriset i Europa samt efterfrågan. Bilderna är tagna under T5 rör, man kan förvänta sig mer ”pop” med Led. Möjlighet att skicka finns vid köp av minst 2-3 koraller. Köpare står då för frakt & risken det medför. Zoas har jag både färdiga fraggar där jag kan runda neråt i pris, alternativt fraggar jag på beställning.
  19. Allt mår som det ska! För drygt en vecka sedan flyttade det in en Onespot Foxface och en Lamarck Kejsare. Sjukt fina exemplar och små nog att trivas ett tag i mitt kar. Allt annat tuffar på, precis börjat köra Aquaforest lineup av Korallmat ink flytande. Får se om det kan öka tillväxten hos Acans & Sps.
  20. Många av fraggarna sålda, lägger upp en ny tråd med frags om ett tag.
×
×
  • Skapa Ny...