Jump to content

FreakyAcans

Medlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FreakyAcans

 1. Jag gillar blått, så kör 3 Blue plus 1 Coral plus.
 2. Har några fraggar kvar, har en tråd här på guiden
 3. Red hornet zoa slut. Acans så finns endast 1 Golden nugget kvar, resten bokat. Kommer fragga up några andra inom kort. Skicka ett meddelande om ni är intresserade av nåt!
 4. Har en Geisemann Aurora 4x39w hybrid lampa om det är av intresse.
 5. Har lite olika zoas, du kanske har sett mitt inlägg i ”Säljes Levande” Möjlighet att skicka finns.
 6. Arka Core 80, använd 4 mån av tidigare ägare, fick inte plats i min sump. Funkar upp till 500L akvarium. mått 20×18×48 cm 2000kr, kan skickas.
 7. Jag va tyvärr lite dålig på att ta byggbilder, Har endast när den var färdigställd. jag designade den som ett Peninsula kar, så den är liksidig och kan placeras med kortsida mot väggen. Åtkomst Till sump från endast 1 sida har tyvärr inte haft ekonomisk möjlighet att ljuddämpa/fuktskydda sumputrymmet ännu, blir Biltemas motorrums dämpmattor, och någon mindre datorfläkt som cirkulation.
 8. Hej, bra fråga! Jag kör med T5 rör och upplever snabbare tillväxt med dom, nackdelen är väl färgåtergivningen. Matar efter ljuset släkt, kör Reefroids polypbooster, 5-10min så är dom redo. Matar en blandning av Reefroids & AF Lps pellets. Ibland Nyos goldpods för skojskull. Bild på tillväxt 12 April 8 Juni 27 Juli
 9. Tja! Bänken är Ikeas Köksstomme, finns mängder av mått att kombinera, I botten byggde jag en träram för att fördela vikten. (istället för ikeas små pinnar till ben). 90graders vinklar lite här å där i skåpen för stabilitet i sidled. Har även monterat en extra uppsättning dörrar på baksidan med 90 vinklar. Nu är inte mitt kar så värst stort men ska man ha mer än säg 200L så skulle jag förstärkt kraftigare.
 10. Goddagens. Har mest midrange Zoas, priserna är baserade på generella marknadspriset i Europa samt efterfrågan. Bilderna är tagna under T5 rör, man kan förvänta sig mer ”pop” med Led. Möjlighet att skicka finns vid köp av minst 2-3 koraller. Köpare står då för frakt & risken det medför. Zoas har jag både färdiga fraggar där jag kan runda neråt i pris, alternativt fraggar jag på beställning.
 11. Allt mår som det ska! För drygt en vecka sedan flyttade det in en Onespot Foxface och en Lamarck Kejsare. Sjukt fina exemplar och små nog att trivas ett tag i mitt kar. Allt annat tuffar på, precis börjat köra Aquaforest lineup av Korallmat ink flytande. Får se om det kan öka tillväxten hos Acans & Sps.
 12. Många av fraggarna sålda, lägger upp en ny tråd med frags om ett tag.
 13. Prislapp beror på sort. skicka pm om nåt är av intresse.
 14. Finns det Cites från inköp isåfall är jag intresserad.
 15. Intresserad av 1 huvud om du kan tänka dig skicka.
 16. Som Peterj66 säger, med is i magen och lite letande efter ett schysst kar begagnat så har du allt för att komma igång, till vettigare peng. siffrorna kommer springa iväg så fort man börjar ändå! xD
 17. Hej! Du kan definitivt använda det som saltvattenskar, samma kar finns redan som saltversion från fluval, det är endast tillbehör som skiljer. Du får förmodligen plats med en mindre skummare i nåt av all-in-one facken baktill. Om det är specifikt formen på akvarium du är ute efter så kör på den, annars finns det väl annat att lägga slantarna på för ett schysst kar!
 18. Lite uppdatering, Acan Lordhowensis växer så det knakar. Går i tankar att uppgradera lyset till Radion XR30 G3, har egentligen inget behov av pro versionen då jag har så pass lågt kar. Tanken är väl att kunna få fram lite mer av färgerna på korallerna. Blir en modifiering på sumpen framöver för att få plats med Arka core 80 Skummaren.

Saltvattensguiden


Organisationsnummer: 802438-6222
E-post: admin@saltvattensguiden.se


 • Ordförande: nike83
 • Kassör: Tribiani
 • Tekniskt ansvarig: ormet
 • Medlemsansvarig: kaptenen
 • Annonsörsansvarig: danne031
 • Våra betalningsalternativ


 • Swish: 123 268 41 16
 • PayPal: kassor@saltvattensguiden.se
 • Bankgiro: 220-3503

 • Aktuell programversion


  IPS Community Suite 4.4.10
  Tapatalk 1.6.5

  ×
  ×
  • Create New...