Gå till innehåll

Mattias.Gustavsson

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Skulle behöva bli av med lite koraller. Finns att hämtas inne i Åtvidaberg söder om Linköping. Har tyvärr ingen möjlighet att skicka. Är även öppen för förslag om någon vill byta någon korall. Kenya träd på fraggstenar 50-100 kr styck beroende på storlek. Discosoma i rött och olika färger av grön. 50-100 kr fraggen beroende på antalet skivor på stenen. GSP 150kr Pulserande xenia 150 kr Zoa Rasta 7st polyper 200kr Finns även Sunny D, dock inte fraggad på sten. Mindre fragg av röd montipora. 100 kr Har även någon sort lila-aktig gorgonia att klippa om någon är intresserad samt någon mindre mindre Ls med både skivor och Kenya träd på samma sten. De BTA anemon 200kr/St ca 10cm i storlek. (De två mindre på bilden.) Förutsätter att de sitter så att det är möjligt att få loss dem.
  2. Har kollat både på dagen och på natten och kan inte se några former av kryp. Har inte heller uppmärksammat att den spottat ut något. Den är relativt stor, som en halv handboll. Så det kanske snart är läge att fragga den ifall det är så att alla inte få nog med ljus. Tycker att vissa polyper ser lite bättre ut idag, men långt ifrån alla så får ha lite is i magen och se vad som händer de närmsta dagarna.
  3. Hejsan Har en euphyllia som bott i tanken i över ett år där den har vuxit på bra. Nu har dock polyperna på det "nedre varvet" inte öppnat sig helt på någon vecka och ser även ut att backa. De andra euphyllierna ser ut att må prima och alla värden i akvariet är stabila. Någon som har någon idé vad det beror på? Kan de "skymma" sig själva så det beror på att de inte får ljus? Tack på förhand för svar och hjälp!
  4. Efter att jag läst och tittat på en hel del bilder så tror jag att du har rätt! Tack så mycket för hjälpen, en glad överraskning om det är så.
  5. Hejsan Jag behöver lite hjälp av kunnigt folk här på SG. Jag har en fisk sa sakta men säkert fått brunare färg runt ögonen och framförallt runt gälarna och munnen Är relativt ny i denna hobbyn så jag har inte tillräckligt med kunskap än för att veta om detta är en sjukdom/skadedjur eller inte. Men tycker ju inte att det ser så vidare bra ut. Tycker inte att den verkar stressad. Funkar bra med de andra fiskarna. Hängt med över 1 år. Äter bra. Matar fiskarna med formula 2 pellets, mysis artemia etc även lite extra vitaminer i frysmaten. Så för er som kan, gärna lite hjälpsamma kommentarer. Tack på förhand
×
×
  • Skapa Ny...