Jump to content

Mathias81

Medlem
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mathias81

 1. Säljer en aqua medic sump. Pump till skummare är trasig. Axel är av. Finns även en nitratreduktor eller vad de heter som hör till denna. Kom med bud så får vi se.
 2. 1500 så kan du hämta det. För det medföljer en helt ny streamer pump som inte ens är upppackad.
 3. Någon som säljer en sådan pump?
 4. Säljer den för 4000 kom och fynda.
 5. 3500kr billigare vid snabb affär
 6. Fungerar bra. Nya rör som är använda ett par månader. Gamla rör medföljer. Är supernöjd med denna lysarmatur. Säljes eller bytes mot skummare och kanske pengar emellan.
 7. Har ett svart red sea max 130 att sälja. Alla tillbehör finns med. Allt fungerar. Med skummare, streamer pump, cirkulationspump. Säljes för 4000 Finns 4 mil norr om örebro
 8. Absolut. Är jätte nöjd än så länge. Ja titta gärna. Japp håller på och lägga fram en layout i huvudet.
 9. Funderade med på att bygga en egen. Såg ngn hade limmat ihop två skivor med olika stora hål för att få filtret att passa I hålet.
 10. Ok, min blivande sump är så pass djup så de är inga problem för mig att få dit två sockor samt ett utrymme för båda rören. utan att de tar för mycket plats. Men då ska ja nog fortsätta på den idén ja hade från början med två rör bredvid. Vet ngn var man kan få tag på en ram för dubbla sockor som man kan silicona dit? Som är en rektangulär ram helt och hållet. Hittar en del men dom är inte helt rektangulära ramarna
 11. Ok, så du rekommenderar detta sätt? Ingen annan som kör två rör ner bredvid och sen låter det rinna över till sockorna?
 12. Hejsan. Ska bygga ny sump med filtersockor och undrar vilket av alternativen som är mest tyst. Rör ner direkt i sockorna eller bredvid och som sen trycks upp till sockorna. Ni förstår kanske vad ja menar? Mvh mathias
 13. Hejsan! Har som titeln lyder en aqua medic marin 1000 sump. och till det har jag en aquamedic overflowbox 5000l/h. som hänger över sidan på mitt akvarium. nu är det så att mina rör inte går rakt ner till sumpen utan pvc slang från overflow ner till en böj 90 grader. sen efter 2 dm en böj till på 90 grader. sen in i sumpen. ska lägga upp en bild på sumpen med så ni förstår hur det ser ut. jag har 32mm rör ända ner till sumpen men till tricklefiltren är original 25 mm. problemet är att så fort ja krämar på min pump retur pump som lägst pumpar 2500l/h och max är 5000l/h. så får jag som ett gurglande ljud vid den första tricklefiltret. inget sådant ljud alls vid 2500liter. men ökar ja så kommer de. har försökt styra med avstängskran på tilllopp sidan. men får det aldrig bra. vad kan vara fel? förutom att ja tror att det felar vid 25mm rören.
 14. Inte en aning om det fungerar faktiskt.
 15. Någon som vet var man kan få tag på en sådan magnet?
×
×
 • Create New...