Jump to content

thomas5547

Medlem
 • Content Count

  1,069
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by thomas5547

 1. Tack! Men jag funderar på att försöka köpa bara en akvarie bänk, och sump som tillhör ett akvarium. Från ett tex 700 liters. så köper jag ett måttbeställt lägre akvarium.
 2. Har kikat på detta. Vad ingår i grundköpet?
 3. Vilka företag säljer "fabriksbyggd" komplett sump, med skummare, bubbelfälla m.m..
 4. Är intresserad! Du får gärna fixa några mer bilder och info. Mått på möbeln.
 5. Har du några fler bilder på bänken?? Är nyfiken!!
 6. Tack! Jag bor i Göteborg. Det kan vara intressant. Har du nån länk?
 7. Följer! Kan du berätta närmare om Ikea bänken?
 8. Tänkte starta upp ett nytt projekt. Möjligen ett fyrkantigt, lågt akvarium. För lite försiktigt odlig av koraller. Och ha några fiskar i detta. Är inte nybörjare direkt. Men varit borta från hobbyn i 10 år. En hel del har hänt. Bor i Göteborg. Jag behöver hjälp med allt från möbel, akvarium till lyse och pumpar. Jag tänker mig ett mellan 150-300 liter. Akvarium / sump, glasmästare? Vilken är bra? Möbler? Tips och trix? Skummare? Reurpump? Lyse? Tack för alla tips!
 9. Tack för tips. Men är ute efter ett 150-300 liters.
 10. hmm, jag hade hoppats på att det fanns någon som tillverkade detta. Slippa allt med mättande och räknande hit och dit.
 11. Vill starta upp ett nytt akvarium. Men denna gången ett mindre, lågt akvarium. Mer åt odlingshållet. Vilka tillverkare finns? Gärna med möbel. Helst att köpa komplett. Tips? Länkar?
 12. fint kar! Bor du i norumshöjd?
 13. Hade det problemet en gång. i sumpen. Stoppade ner en palletkirurg.. rensat!
 14. Jag beställde oxå från majornas glas. Han är kanon. Gick fort. Och var billig. Mitt akvarie+sump+osmostank för 10500:- har jag för mig det var.. Det var några år sedan, men ändå. Tog en vecka att fixa från best. =)
 15. Jag och en kompis ska göra en roadtrip nästa månad. Vi flyger till New York och bilar ner till Miami. Och reser hem där i från. Någon som vet några fina trevliga intressanta butiker längs den sträckan? Vore kul att kika runt lite, om vi får tid..
 16. inte speciellt svårt.. bara strypa tills man ser att man har det flöde man vill ha typ.. skummaren är lätt.. svårare med uvc.. men tror jag fått in rätt.. Resten går upp till akvariet igen..
×
×
 • Create New...