Gå till innehåll

Artemias ~300 liter


artemia

Rekommenderade inlägg

Nej just det... Ozon. Det hade jag glömt bort totalt. Är det nån annan som skulle rekommendera prova ozon? Jag förstår inte alls sådana grejer. Alltså hur man kopplar in sån osv. men visst om ni tycker att det skulle vara värt att prova frågar jag Robban snällt om jag får låna hans.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 4 månader senare...

Hej igen! :ler: Vågar skriva efter ½ år. Tror att jag kommer till slut driva igång karet på riktigt igen. Har förlorat i stort sätt alla mina koraller. Några lever hos Robert och Ted. Tackar och bockar. Jag har fått suget tillbaks och vill få ordning på tekniken igen

Nu har jag några funderingar. Tro eller inte klantade jag också med returpumpen och drivern till Tunze fick saltbad. Jaa-a. Jag kan bara skratta åt alla mina motgångar. Undrar om nån vet var ska man leta efter en ny? Eller finns det tom någon som har en drivern i skåpet? Eller finns det nån som vill köpa en väldigt tyst och energisnål cirkulationpump. Garanterar att den är tyst! -skrattar hysteriskt

Jag väntar att jag ska få svaret från Danmark varifrån hittar man tändare för min Giesemann. Ja, den pajade också!!! Vem vet en bra sida för reservdelar eller finns det nån annan som har kunskap vilken sorts tändare jag behöver till MH. Har en Giesemann system 230 250 W + 2x24 w. Verkar så att jag får skaffa en ny tändare 1 x år. Hittar jag på lagom pris ska köpa en påse till skåpet hehehe!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hej Satu!

Har saknat dig! Hoppas att det går bra för dig att komma igång. Jag har ett gäng bitar av montiporer (rätt stora bitar också) som jag ska göra mig av med. Är det något du vill ha är det bara att höra av dig så kan du hämta.

Hoppas du hittar reservdelarna så att det börjar låta om karet igen!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...