Jump to content

Sillen

Medlem
 • Content Count

  5,933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Good

Profilinformation

 • First name
  Jonas
 • City
  Enköping
 • Akvarievolym
  Tyvärr

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tråkigt när du känner så Henrik, dock känner jag igen det från min egna aktiva tid. Jag tycker att du ska ta en titt på denna bilden: Detta är en detaljbild på ett stort och vackert kar. Har man kommit så långt som du har så måste man i bland stanna till och njuta av detaljerna och jag är helt övertygad om att du har massor av dessa detaljer. Frågan du måste ställa dig är vad du vill med karet och hobbyn. är du färdig med detta konstverket och kan du njuta av dess skönhet som det är? Om svaret är nej så får du fundera på vad du vill göra och vad som driver dig.
 2. Vilken härlig färg du fått fram på: Jag skulle vilja se denna när den acklimatiserats i det riktiga karet då den har en spännande färg!
 3. Har du bestämt vad du ska ha i karet, beskriv lite om dina tankar om levande!
 4. Och du har inte Lasses vackra krabba. Musslan var vacker.
 5. I mitt senaste kar hade jag inte velat se detta men olika kar har olika inriktning och din krabba är vacker!
 6. Lasse, efter kocknicks inlägg hittade jag Halichoerres chrysus, Canary wrasse på fishbase. http://www.fishbase.se/summary/4855 När jag tittar runt på bilder hittar jag fisken med klart olika färger, jag tycker att din har en mycket vacker gul färg. Några har teckning i "neongrönt" i " ansiktet", har din det beroende på ljuförhållanden eller är det ursprungsområden som avgör det?
 7. Härligt akvarium du har, är inte förvånad då jag vet att du är skicklig akvarist. Jag ska ta och söka lite information om de gula fiskarna, de var vackra!
 8. Mina problem löste du tidigare, har fungerat utmärkt sedan dess! TACK
 9. Härliga bilder. Gillar särskilt mycket Montipora peltiformis och Acropora solytariensis. Jag kan inte låta bli att vara förtjust i vackra SPS:er! Fortsätt gärna att lägga ut bilder!
 10. Jo då visst har även jag fantasier. Varför jag satte 150 l som max var i syfte att skaffa ett akvarium på test för att se hur stort mitt sug är, hur mycket tid är jag beredd att lägga på detta när det finns annat i livet som också tar tid.
 11. Härliga bilder! Inte annat än att det suger lite i akvarietarmen!
 12. Kundvård, skulle vilja säga att de flesta ligger i lä!
 13. Nu är jag egentligen en sådandär akvarist som gillar de sterila SPS karen, fast denna gung var imponerande.
×
×
 • Create New...