Jump to content

Sjöhäst som föder!


Irene M

Recommended Posts

Här är min fina kille Pontus. I går fick han ca 15 bebisar. Jag satt och tittade på akvariet när jag upptäckte att en liten stjärt kom ut ur magen på Pontus. Sen kom hela bebisen. KAMERAN!!! Jag sprang och hämtade den. "Change battery" NEJ!!! Batteriet slut och jag har inget extra! Jag tog ut batterier och satte det i laddaren medan Pontus hade ett uppehåll mellan 2 sammandragningar. JAg väntade och väntade. När han fick nya sammandragningar tog jag snabbt ut batteriet ur laddaren och hoppades att jag hade tillräckligt med tröm för att kunna filma lite. Det här blev resultatet. :)

Link to comment
Share on other sites

Tack!

Exakt hur många det är vet jag inte. Jag har räknat till 16 st. Det här är inte Pontus första kull. Hans allra äldsta "son" fick en kull i söndags. Eller "kull" det var bara 2 stycken:). Han är så pass liten fortfarande så han får inte så stora kullar ännu.

Den här sorten sjöhästar H.Zosterae ska skötas lite annorlunda än de större sorterna. Generellt säger man att man bör ha akvariet så enkelt som möjligt. Jag har sand, (behandlad) macro, plastväxter en syresten och ett skumfilter. Det är allt. akvariet är på 20 liter.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...