Gå till innehåll

Filmtips Youtube - Se dessa filmer!


Dave

Rekommenderade inlägg

Har senaste tiden suttit o väntat på att min tjej ska föda, väntar fortfarande.. doh. Hittade denna killen på Youtube, han heter Jim och har egen firma i Los Angeles där han bygger och underhåller akvarier. Många av dem är hemma hos väldigt rika människor och han tar med sig kameran och gör små filmer. Tror han har totalt 70 filmer. Man får tom hänga med då han ska till domstolen och stämma en akvariekund som inte betalat. Han visar vidare hur han bygger system för kallvatten och maneter. Börja o titta på första filmen och ni är fast.. otroligt intressant. Kan nämna att det första karet i serien, ett stort runt blir föremål för många filmer och det händer ett par intressanta saker.. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=B3Wq3voRf7E

Dave

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jupp, har varit fast i hans filmer ett tag, riktigt intressant även om det är mycket silikonkoraller och en del korallkyrkogårdar, det får man ha översikt med, tror det är mycket så för att ägarna är typiska amerikaner, vill inte göra så mycket jobb, utan ha en kille som kommer varannan vecka och byter vatten, koraller och rengör rutorna och då är det smidigt att kunna ta med sig och tvätta "korallerna" med klor. Men finns en del avsnitt med som dom kallar för europeisk stil av revkar, mer våran stil.

Kul med det senaste avsnittet (39) där han bygger ett helt odlingssystem för en art av maneter. Ger en del tips om rördragning m.m.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

:)

Någon som tagit sig fram till att de ska byta det runda akvariet då det var fel på det? det nya råkar ut för en rätt intressant grej. En liten fin film om hur man INTE packar upp ett kar.. hehe

Ja, däremot har jag inte hittat något avsnitt där man får reda på hur de löste det...

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...