Gå till innehåll

Led amatur


Cathulu

Rekommenderade inlägg

Klibbor = Klisterlappar

CPU = Central Processing Unit = Processor

Med andra ord inte speciellt akvarierelaterade föremål, men definitivt en vittnesbörd om att Tullen skiter fullständigt i vem som drabbas av att de sköter sitt jobb på ett inkompetent vis.

(Det bör antagligen tilläggas att jag även skeppat saker som gått igenom och förtullats på ett korrekt sätt, där ESD varningar osv har respekterats.)

Ett annat sätt att säga det på, är att Tullens personal är som Postens personal. Står det ömtåligt på lådan kan det användas som fotboll, är det trasigt när det kommer fram skyller man på att det varit dåligt förpackat. Ger mig fan på att det första en tullare eller postnisse gör när de ser "varning, mycket brandfarligt, kan explodera om det exponeras för öppen eld" är att eldar på det med tändaren...

B!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Har du försökt reklamera ett uthämtat paket på Posten? Om inte paketen är fullständigt pulvriserad, och skadorna är synliga direkt vid avhämtning så är det bara att glömma. Samma sak gäller för Tullen. Problemet där är att det inte är du som står för avhämtningen hos Tullen. Visst kan du ringa och klaga. skriva brev och klaga, eller rent av åka ner till Tullen, och klaga, men de bryr sig inte. Har du gjort ekonomisk förlust pga att de skött sitt arbete klumpigt, klantigt, eller felaktigt? Trist, har du inte det på video, med minst 3 ögonvittnen, har det inte varit deras fel.

De bryr sig helt enkelt inte. Det är inte deras ansvar. Har det gått sönder? Felaktigt packeterat.

B!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 veckor senare...
  • 2 månader senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...