Gå till innehåll

Micro bubblor i hela karet


Patrik Steen

Rekommenderade inlägg

Samma här!

Min skummare har inte skummat mycket den senaste tiden. Det blir bara ljust skum och ingen skit nästan. Mitt kar har varit igång i en månad ungefär och det är inte mycket skit i vattnet. Jag har varit extremt noga med att bara mata tillräckligt.

Ända gången den skummade på var när jag hällde i sand. Då satte skummningen igång och mikrobubblorna försvann. Antar att mina microbubblor försvinner när jag får lite mer firrar och det börjar bli lite mer skit i vattnet.

jo men jag har haft mitt i gång ca 4 månader och har en del fisk, men klart har man stor skummare så rensar den väl ut en hel del fort, tråkigt med bubblorna, ser för jävligt ut :( men min läderkorall verkar trivas med dem.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har faktiskt börjat stänga av min skummare på kvällen när jag är hemma.

Om den ändå inte har någon skit att skumma finns det ju ingen anledning att köra den hela tiden.

nej , man tycker ju det, ringde han jag köper saltvattensgrejor av idag och fråga om en skummare kunde skumma färdigt (karet är för rent) och det kunde den men låt den ändå gå sa han, fråga dock inte varför men tycker inte den skulle göra mer nytta om den inte skummar skit.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag kom hem idag och karet var perfekt inte en störig bubbla nånstans kanske några men inte alls som det har varit,allt jag gjorde igår var att lägga i en nät påse Aktivt-Kol efter skummaren och det var av andra orsaker inte av Bubblorna men det tror har dämpat där det ligger och på samma ställe så testade jag med det div utan resultat.

hej, har också problem med desa bubblor i mitt rsm130. Vart efter skumaren satte du ditt aktiva kol? i Facket precis efter skummaren eller?

Tacksam för svar.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...