Gå till innehåll

Chrilles(mitt)rsm 130


Rekommenderade inlägg

Har haft mitt akvarium i ett par månader nu och då jag tycker det blivit roligare och roligare med saltvatten så tänkte ja starta en egen tråd med mitt eget rsm. Kan säga att jag känner mig lost på mkt men saltvattensguiden har varit till stor hjälp samt här jag hittade mitt akvarium. Så ett stort tack till er som jobbar med detta utan er skulle ja inte börjat med saltvatten. Ska försöka lägga upp bilder när något nytt har hänt. Just nu pågår en kamp mellan mig och glasrosor då jag smart som man är tyckte det var något roligt som växte till en början. Förstod inte vad det var aja ska skriva mer vad som händer senare. Hoppas någon ska läsa samt svara på mina dumma frågor som kan komma ofta.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • Svar 58
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Haha nej jag har börjat förstå det=) köpte två pepparmintsräkor för nån vecka sen men dom/den har inte börjat jobba än. Vet inte om det är två då jag bara har sett en ute och inte båda tillsammans men dom är väldigt små och skygga.

Kanske skulle säga vad man har i akvariumet kom ja på.

2 stycken tomat clowner

1 st blenny

1 pistolräka

1 gul goby

1 röd sjöstjärna

1 sandvändande sjöstjärna

2 (hoppas) pepparmintsräkor

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tack du men jag är inte nöjd riktigt. :) ska la göra om det snart med en btn bakgrund, men har inte velat störa ordningen som verkar fungera. Ska förhoppningsvis köpa lite mer sten och höja ena sidan en bit. Så väntar på det innan btn åker i så man gör allt på en gång.

post-6580-14468925593845_thumb.jpg

(taget med det gamla ljuset)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ännu en varm dag och jag vet man ska inte klaga men mitt rsm gör det:). Tempen var uppe i 31 grader när ja kom hem och man börjar bli lite nervös att det ska gå galet snart. Men satte ner isbitar samt en golvfläkt riktad mot akvariet. Och visst lite funka det nere i 29 grader nu, så nu är en pet flaska inne i frysen och ska få en plats bredvid skummaren. Men måste kolla på några fläktar att sätta ditt men hur ska man koppla dom med nätet och termostat. Får la googla det finns det mesta där som tur är.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Har inte skrivit på ett par dar mest bara för man har vart så trött och inget speciellt har hänt med akvariet. Värmen har som vanligt vart ett problem men idag var den lite lägre än igår som tur är ligger på 30 grader just nu. Kanske för jag gjorde rent min kylfläkt det såg hemsk ut, damm och avlagringar i hela fläkten så bara hålla tummarna för att det ska hålla tempen nere lite. Men jag är nog fortfarande inne på att koppla på en eller två fläktar te i bakre luckan, den över skummaren. Tror det skulle vara en bra lösning lite trist bara att förstöra luckan, men men så är det ibland. Går i tankarna att skaffa ett rsm 250 men blir nog en hård nöt att knäcka att övertala gumman om det:) haha tog ett tag med det ja har nu. Bara försöka, hoppas alla har en trevlig helg oxå och njuter av solen och lite ledigt.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jaha då hade värmen försvunnit igen och akvariet har gått ner till 25 grader. Satte på doppvärmaren igen om det skulle bli kallare igen. Men något lustigt har hänt mina xenia, dom har dragit ihop sig och ser inte bra ut. Vet inte vad felet kan vara men om någon har en ide så skriv gärna det. Annars verkar allt annat må bra.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Haha va roligt. Ja dom verkar ju inte göra någon skada men jag hoppade bakåt när ja håll på i akvariet och dom dök upp under en sten:) fast jag har bara sett armar aldrig en hel kanske ovanligt att dom visar sig så. Dom verkar i alla fall bli fler:) tack för svaret

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...