Gå till innehåll

hjälp till med musikhjälpen i P3


slarvid

Rekommenderade inlägg

Jag jobbar på en högstadieskola i töreboda kommun. P3 musikhjälpen är i rullning idag. Årets tema är rent vatten till barnen i slummen.

Våran skola utmanar alla skolor i landet genom att varje elev skall skänka 1kr var.

I landet finns det (beroende på hur man ser det) mellan 1-2 miljoner barn. På våran skola som har 405 elever och 70 personal ger det då 405 kr (om inte eleverna skänker mer). Vi personal ska försöka matcha och skänka samma summa som barnen skänker.

http://sverigesradio.se/sida/default.as ... ramid=3946

Sprid detta till era barn, kollegor eller vad ni känner för några i skolans värld. kontakta mig om ni undrar något. Betalning gör respektive skola på ett giro som finns på p3 hemsida.

Tillsammans är vi starka

mitt nummer 0768393737

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

la den i övrigt ju

Ja, övrigt under kategorin "Akvariet", ser ingen koppling till akvariet som sådant.

Eftersom tråden inte har med saltvatten att göra så låser vi den nu.

Moderator's upplysning:
mod.gif

3.8 Dessa ämnen tillåter vi inte - Vi tillåter inte inlägg om (eller länkar till webbsidor som marknadsför eller på annat sätt propagerar för) politik, politiska organisationer, religion, religiösa organisationer, aktivism, aktivistorganisationer, pornografi, våld (vilket inkluderar direkta eller indirekta hot och uppmaningar), droger och övriga ämnen som ligger utanför saltvattensguidens område och som sannolikt kommer att uppfattas som upprörande eller stötande. Vi tillåter inte heller länkar till webbsidor eller annan information om företeelser som går ut på att man ska satsa eller investera pengar.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Guest
Detta ämne är stängt för fler inlägg
×
×
  • Skapa Ny...