Gå till innehåll

Rekommenderade inlägg

Postat

Tänkte starta en ny större burk till våren och funderar på vilken metod som skulle vara bra .

Hittade lite olika metoder som jag inte känner till så mycket om, typ Triton, Sangokai , mfl mfl

1.-Vad är det för skillnad på tex de metoder där man tillför "element"?

2.-Hur testar man i dessa kalorimetriskt eller med hplc eller ?

Är det någon som provat dessa nya metoder ( ej Balling)

Tacksam för alla tips Mvh Peter

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...