Postat 19 januari 201411 år Min gula kirurg är väldigt mager, trots att jag matar så mycket jag kan. Den äter också friskt, beter sig normalt och är väldigt aktiv och ser allmänt pigg ut för övrigt. Jag varierar födan med mysis, krill och hemalagat med räkor, ärtor och broccoli. Har aldrig behandlat den med några preparat men börjar fundera på något avmaskningsmedel...?Förslag..?
Postat 19 januari 201411 år Har du testat att mata med noori? Tog ett tag innan min fattade vad det var men nu äts det som en häst. Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat 19 januari 201411 år Gröna, röda o bruna algblad? Hade en kirurg som behövde bruna alger för att smälta den andra maten. Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat 19 januari 201411 år Kan vara inälvsmask - testa med foder indränkt i färskpressad vitlök. Finns flera studier på odlad lax där just vitlök är en bra metod mot vissa inälvsmaskar - problemet var bara att använde man det för mycket så smakade filéerna vitlök sedan - det är faktiskt sant MVH Lasse
Postat 19 januari 201411 år Författare Jag marinerade allt i vitlök tidigare, men det är något man kan hålla på med ständigt, har jag förstått. Ska nog kombinera men noori och mycket vitlök och se hur det tar. Så länge han får gå kvar i det stora karet får alla övriga innevånare del av samma så vitlök och noori kan alla må gott av!Du kan vara lugn, Blåbert. Aldrig att jag skulle medicinera hela karet...
Postat 19 januari 201411 år Alla kirurger behöver mycket alger i maten.Noori är en bra början. Det finns rätt mycket på marknaden. Seaveggies är populärt.//Marko 'DaTrucka' (via mobil).
Gå med i konversationen
Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.