Gå till innehåll

Rhodactis som blir allt mindre.


Qurex

Rekommenderade inlägg

Första halvåret i karet växte de sig stora och fina men efter sommaren har de i princip sett ut som på bilden. Försökt mata och de äter men sen ser de nästan värre ut några dagar. Kan inte hitta nån förklaring till varför de ser så skruttiga ut..nån som sett liknande utveckling?

20180605_155149.jpg

20181126_190649.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

I början var väl nitrat betydligt högre än idag från 20 till idag 5 men det är ju fortfarande inte lågt. Har även direktmatat de med pellets och mysis då och då. Testade att köpa några nya skivor för en vecka sen och de ser iaf fortfarande fina ut. Så flödet och ljuset verkar iaf initialt ok för de nya..får se om de hämtar sig på sikt eller om de nya går samma möte. 

 

I somras blev det för varmt och kh gick ner ordentligt när jag var borta på semester. Då såg de inte heller glada ut så det känns lite som att de kanske tog skada då och sen dess snarare tynar bort än att bli bättre..

 

Har inte uppgraderat ljus eller skaffat andra pumpar men har väl ändrat en del på flödesinställningar för att få lite mer varierat flöde. I början körde jag konstant turbulens men nu är det mer lite varierat för att bättre få skit att inte samlas i fickor, så kanske är det de inte gillar..

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...