Gå till innehåll

Spore, kommande PC spel


Klubbsson

Rekommenderade inlägg

En bit från akvariehobbyn men ändå inte. Till hösten kommer det ett nytt PC spel, Spore. Man ska gå igenom evolutionen........

1: Microbial Stage

I Spores första delmoment sker allting på mikrobnivå. Spelaren styr en encellig organism som växer sig allt större för att kunna utvecklas till en mer komplex livsform.

2: Creature Stage

I nästa steg har organismen vuxit till en mer högstående livsform. Flertalet varelser lever i det här stadiet fortfarande i havet.

3: Tribal Stage

I det tredje steget förskjuts fokus från individen till kollektivet. Primitiva samhällen (byar) uppstår och sociala nätverk bildas.

4: City Stage

Byarna växer sig allt större och bildar städer. Spelaren kan i det här läget konstruera egna byggnader. Spore liknar i det här läget Sim City.

5: Civilization Stage

Den första kontakten med andra kulturer på den egna hemvärlden är antigen fredlig eller fientlig. Oavsett vilket betonar Spore i det här läget ett strategiskt perspektiv.

6: Spacefaring Stage

En kultur som når Spores sjätte stadium tar steget ut i rymden. Med hjälp av rymdskepp kan spelaren besöka andra planeter och kolonisera dessa.

7: Galactic Stage

I det sjunde och sista delmomentet simulerar Spore en hel galax. Spelaren får ta hänsyn till astronomiska händelser (som supernovor och svarta hål).

Att ta sig från en liten bakterie till en fisk som sen kryper upp på land verkar urkul om man tittar på filmerna, Jag känner på mig att folket på SVG kommer ha ett övertag där.... Det är skaparna av "The Sims" som ligger bakom med tanke på att det är värdens mest sålda PC spel så har dom nog en rätt fin budget att jobba med.

http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore

http://spore.ea.com/

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 år senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...