Gå till innehåll

Vad har ni i Fiskhotellens sumpavdelningar och varför?


PuniXer

Rekommenderade inlägg

jag kan köpa den till dig när jag är i jkpg om ca 10-15 dagar

Tackar, skall dock ge mig på att terrorisera alla Djur Magazinet här i Stockholm först för och se om man får något svar :)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

jag körde en schego ws3 (som förövrigt är till salu tillsammans med en sander maxi-skim 300 *blink blink*) och den var faktiskt ganska tyst. Hade den helt öppet i vardagsrummet utan att jag störde mig på den.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag kör med en del krossad levande sten på botten av första facket, sen aktivt kol i andra. I första har jag en träsyreskummare modell mindre som skummar på. Men sen är denna skummar inte lika effektiv som en venturi, så jag får koppen fyld med medel grön vätska som luktar illa, men det funkar bra, har nu < 0.2 i Nitrit. dock har jag en pump som pumpar 400 l/timmen. Den har jag i en låda i möbeln och invirad i en handduk, låter mindre då men inte så lite som man skulle kunna önska.... Har senaste veckan fått en hel del brunalger. De kommer o går... hm. jaja turbosarna äter sig harmynta o växer iallfall. Hoppas det går bra för dig o ska du handla molly, köp den möbeln till som har en hylla o lucka, så du kan ställa grejor o pump där. Den där skruven som du kan få till e väl estetisk men annars inte mycket o ha.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

×
×
  • Skapa Ny...