Gå till innehåll

Saltträff i Lund!


cutekid

Rekommenderade inlägg

Jag och Raketforskaren här på forumet tog en fika i dag och funderade på att kolla upp om det finns något intresse för en saltträff med folk från Malmö/Lund och andra städer. Det är alltid kul att snacka och byta ideèr med likasinnade. Det är också ett utmärkt tillfälle att byta diverse fraggar och fisk med varandra på dessa små möten.

Så är ni sugna på att träffas och tjöta lite salt så kan ni ju anmäla erat intresse här i tråden så kan vi säkert komma fram till ngt bra datum som passar de flesta.

Mvh Carl

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • Svar 59
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Jag har inte ett skit att bidra med. Inga bilder, inget kar, inga fraggar, och inga behov. Eller, massor med behov, men alal orealistiska att förvänta sig att någon kan fylla på en salt träff. Trots det skulle jag gärna komma, bara för att titta, snacka, och titta lite mer. Antagligen mest titta. Dock snackar jag en massa.

B!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag är intresserad om det inte krockar med något annat!

Ett annat tillfälle att träffas vore väl på Malmö Akvarieförenings marsmöte, då Lasse kommer ner och håller föredrag om nanosaltvatten.

Det är kul att träffa andra akvarister i verkliga livet, att snacka fisk, koraller/växter, inredning och teknik och allt annat som hör till! Det är därför Malmö Akvarieförening har frodats sedan 1926...

Ytterligare ett tillfälle att träffas är på lördag, då MAF åker på en av sina köpenhamnsturer. Vi åker i bilkaravan över bron. I Köpenhamn besöker vi byens allra bästa akvarieaffärer och hetsar varandra till inköp... Alltid lika kul!

De som har fraggar och annat att sälja kan ju passa på att få in lite pengar på Malmö Akvarieförenings storauktion den 3e mars.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag är också intreserad. men der beror på vilken dag det är så att jag inte jobbar.

Jag har ett 1000liters kar. men tyvärr så inte mycket plats i lägenheten. bor i en 2:a på 64km....... men om vi inte blir så många så kan även jag tänka mig att ställa upp som värd.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...