Gå till innehåll

Poppopower

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Halloj! Jag har en C.Valentini och funderar på att skaffa en sjöborre. Kommer dessa att fungera ihop? Min putsarräka har fått sina spröt decimerade, kommer isf sjöborrens spröt gå samma öde tillmötes?
  2. Gällande tunze, är det 9005 som man kan använda då?. Bubble magus får jag också kolla upp. Vill ju inte ha för stor skummare i karet.
  3. Har hittat detta riktigt snygga akvarium http://www.nano-reef.com/forums/index.php?showtopic=211082
  4. Halloj! Har precis köpt ett juwel lido på 120 liter och funderar nu på vilken skummare som kan tänkas fungera bra. Har sneglat lite på deltec mc-500. Finns det några andra bra skummare man kan ha inuti akvariet? Ska helst vara så tyst som möjligt. Mvh/ Johan
  5. Hejsan! Sitter och fundera om det finns några i Sverige som säljer/har akvarium som heter Solana eller EcoCube? Dom ser väldigt trevliga ut. http://www.current-usa.com/solana.html http://www.drsfostersmith.com/product/prod_display.cfm?c=3578+3730+18993&pcatid=18993
  6. Är grön inom saltvattensvärlden, har precis startat ett nanokar. Just har jag två clownfiskar som har gått i karet i typ 3 veckor. Efter en vecka upptäckte jag en vit prick på ryggfenan som har nu växt mer och mer. Pricken är mer som en bomullstuss. Är det en prick eller något annat otäckt?
  7. Jag har precis som du upptäckt 3-4 st liknande varelser i stenen. Ska dom bort eller? Nyttiga? Onyttiga?
  8. Tänker starta upp ett saltvattensakvarium(nybörjare) och undrar vad för pump jag kan ha i det. Karet jag har är på 60 liter. Har kollat på Tunze nanostreamer, de verkar tysta och tillförlitliga. Men de pumpar lite för många liter/h för mitt kar. Finns det några andra som passar?
  9. Tack för tipsen! Kanske inte förtydligade storleken på akvariumet, det är 38 cm som bredast så ett på 55 cm kanske är lite för stort. kanske om det finns något på ca 30 cm samt 20 cm som skulle passa?
  10. Har ett 6 kantigt akvarium på 60 liter. Tänkte göra det till saltvatten(nybörjare). Nu till frågan. Det finns en 1x11 w. Jag vet att man ska ha ca 1 w/liter. Hur får jag plats med det i kåpan? Måttet är på 60x38. Finns det några kompaktrör som kan tänkas få plats?
×
×
  • Skapa Ny...