Gå till innehåll

HardStyler

Medlem
  • Antal inlägg

    131
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Mariam
  • Stad
    Stockholm
  • Antal år inom saltvatten
    2008
  • Akvarievolym
    275
  • Antal år inom sötvatten
    1995

Senaste besökare

Detta fält är avaktiverat av användaren.

HardStyler's prestationer

Saltentusiast

Saltentusiast (6/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Vet inte om det är rätt dek av forumet jag placerat denna tråd i, men nu får det bli så! Nu är det så att vi älskar att dunka hög musik hemma, och en tanke har slagit mig, kan fiskarna/djuren i akvariet påverkas/störas av den höga basen? Alltså inte bara av ljudet utan även av vibrationerna från baslådan? Vet inte hur man bäst beskriver hur högt vi spelar, men om man säger så att man känner vibrationerna i golvet i resten av lägenheten... Någon som har något vettigt svar?
  2. okej okej, då förstår jag mer, tack för alla svar!
  3. den e inte i just nu, så oroa dig inte för det.. eftersom du hållt på me el så kanske du kan svara på min fråga ang krympslang till exempel?
  4. det e en 1060.. tittade lite närmre på sladden nu, den verkar va ingjuten men! betyder inte det att den enbart e fastlödd då? och så är det avskavt typ 5 millimeter från att sladden går in i pumpen.. hur mycket påverkar det här egentligen, med tanke på att elkablarna fortfarande är isolerade? vi har även funderat på om man ska använda någon krympslang för att skydda kabeln, ifall det är så att man absolut inte kan byta ut hela, vad tror ni om det?
  5. stigigemla: sladden laggeman: ingen aning om den e gjuten, ska kolla det.. det är nån Eheim vet inte riktigt vad den kallas.. ska kolla det oxå!
  6. Hej alla! Det var ett tag sen, men nu är vi tillbaka! Har en fråga om elsladden till vår stora pump, precis där sladden går in i pumpen har det yttre "plastlagret" blivit avskavt ett par millimeter, elsladdarna är dock fortfarande isolerade. Frågan är om det inte påverkar något ändå, och om vi borde byta ut sladden? Annars funkar pumpen finfint i övrigt!
  7. låter logiskt.. men jag ska flytta akvariet om ett par veckor, kommer alla dö då? :s
  8. det är iallafall vad jag tror att det är, det ser precis ut som räkor och är grå-vita i färgen.. de flesta är runt 1 cm långa men nu har det dykt upp ännu flera mindre, och de verkar vara nattaktiva! äter alger och annan överbliven mat vad kan det vara? de enda räkorna jag haft i mitt kar är 2 putsarräkor som blev uppätna av vår paddelaborre.. men nu är de flesta fiskar borta, de enda som är kvar är en bicolor dvärgkejsare å en trerandig damselfisk.. nån som har en idé?
  9. japp, jag funderade på det oxå, men eftersom det verkade på folk som att de ville åka rätt så snart så satt jag så många alternativ på de kommande helgerna då Patrik kan.. men men, det verkar som om de flesta vill skjuta upp det till efter nyår
  10. okej, då får du väl rösta på det då KOM IGEN nu ni andra, vill ni åka, lr?
  11. Okej, min morbror jobbar i Jeddah, ska fråga om han kan kolla upp lite åt mig
  12. okej, det tipset hade hon fått av nån snubbe på nån flygplats.. men men hahaha nu inser jag att det lät som morsan hade riktiga problem "vattenpipetobak och läkarsprit" men man tycker att de borde stannat henne, med tanke på att hon blivit stannad förut när hon skulle ha hem några örter och de trodde det var hasch... nåt liknande hände mina svärföräldrar i Brasilien, de på flygplatsen trodde snusdosan va full me hasch hahahaha
×
×
  • Skapa Ny...