Gå till innehåll

foxxer

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. ok... Den har varit så nu sen i fredags. men då låter jag den bara vara o hoppas på att den mår fint iaf! Tack för svaren!
  2. ok... inte för det hjälper mig så mycket med det svarte:P
  3. Hej undrar vad detta kan vara... ser ut som en balong mitt i allt! e den sjuk? kan jag göra något åt det?
  4. Min fylls oxå väldigt snabbt men jag har dragit igen luftflödet på slangen så fylls den inte lika snabbt.
  5. Hej Tack. Jag har vatten upp till det översta gallret, vetten nevån ligger precis under "toppen" på gallret så ytvattnet rinner in så blir jag av med ytvattenet. (svårt att förkarta!) hoppas du förstod vad jag mena:P
  6. Har ändrat om lite i karet och fixat med filter o biobolar så nu har jag blivit av med nästan alla microbubblor jag hade innan. Ska bara komma loss med att fixa ny skummare med.
  7. jaa jag känner detsamma men just nu funkar min som den ska (tror jag) den skummar iaf. Koppen fylls med mest vatten men aven lite gegga på botten. Då borde den väl funka som den ska eller????
  8. Var i en lokal zooaffär här i skåne. Frågade vad karet gick på så han sa han 1250kr utan möbel och ca 2000kr med möbel beroende på vilken möbel man valde.
  9. har varit o köpt filter matta plus fler biobollar så nu fylde jag fack 1 med biobolar ända upp, sen satte jag filtermatta melan fack 3 o 4 plus fylde det oxå med biobollar. Så nu får jag vänta o kolla om det kanske gör lite skillnad på bobblorna!?
  10. jag har lite lägre med vatten i fack 4 där min pump sitter det skilljer sig med ca 0.5 cm lägra i facket (4) från akvariumets vattenhöjd. Men jag har ändå en liten hinna på ytan tycker jag:S
  11. tack nu fattar jag...ska iväg och shopa lite idag:D
  12. Hur menar du med filder matta? menar du på själva väggen eller jag ska fylla facket med filter matta? I fack tre har jag just nu enbart 5 biobollar... kanske lite lite? skulle kanske trycka ner lite filter i det facket tillsammans med bollarna?
  13. Ja det låter ju mkt frästande! Ingen som har beställt från ebay eller något annat ställe som vet hur man gör och kan beställa hem en till min adress!? Givet viss stätter jag in pengarna innan, så fort vi har räknat ut vad priset blir!
  14. Ok tack för svaren. Får sätta mig o fördjupa mig i det lite då. Där e ingen annan som vet en bra skummare till mitt kar? Gärna en man kan köpa här i sverige. Kom med förslag:)
  15. Ok men jag fattar inte hur man gör på ebay e det typ som tradera? Omvandlas summan från dollar till svenska kr när man ska betala? Hur vet man om det tillkommer moms o tull kosnader? säger säljaren det till en ?
  16. Har ett clown hotell som jag behöver ny skummar till, har läst i npgra trådar att WG 310 passa utan att behöva göra om i facken. har suttit o letat på nätet men hitter dem inte!? Någon som har svaret på min fråga:P?
  17. Du/ni som har köpt era WG 310 skummare vart har ni köpt dem? Finns det någon internet sida där de har dem?
  18. om jag skulle stänga av min skummare vad kan hända?? är det något levande som tar skada? hur lägge kan skummaren vara avstängd? Vad rekomderar ni för skummar till mitt Clown hotell. Läste någon som hade köpt wg 310 tror jag den hette någon som har hafte/har den o kan ytra sig om den e bra mm!?
  19. får införskaffa en sådan då o försöka få bort dem som sitter mitt på glaset iaf!
  20. Ok så kalkager är ingt som skadar vatten o levande då?? Tycker bara det e lite fult när det e en massa på glaset!
  21. ...Hur får man bort dem?? varför kommer dem? skrubbar man med en svamp/borste så går dem knappt väck. Har även börjat få rosa/lila fär på sanden på vissa ställen! Det är ett Clown hotell det rör sig om. Tack på förhand
  22. Så man kan typ inte ta en vanlig sötvattens lysramp o sätta i andra rör i den som e anpassade till salltvatten eller det e helt andra amaturer till saltvatten?
  23. Men om jag tar o sätter ner mer biobollar och filder matrial i fack 3 kan jag då kanske bli av med microbubblorna? Nu har jag bara 5 st biobollar i fack 3!
  24. Ok. Vad e skillnaden mellan T5 och mh? Mitt kar står i källaren så jag har inte måtten just nu men det är ett vanligt alu kar som är ca 100*40*40 tror jag det var. Så det e väl lite mindre än 150L tror jag! Så sumpen e inget måste då så jag kan ha allt i karet och ändå funkar det som det ska som om jag hade kört med sump?
×
×
  • Skapa Ny...