Jump to content

fraggen

Medlem
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fraggen

 1. Hallå! Har varit på Sjöfartsmueet igen! Det är verkligen fotovänligt! Har ni vägarna förbi så gå in och kolla! Inträdet är i princip gratis kaffe o bullar/mat finns och det finns mycket mer än fisk att titta på!
 2. Jo,det ofta kul med oväntade saker..Det är en skygg lite rackare. Det var första gången i går jag verkligen fick se den en lite längre stund. Men givetvis vill den INTE vara med på bild.
 3. Så ser min Mantis ut. Såg den sitta still och knacka på porites i förmiddags. Den är väldigt skygg mot mig...Har sett den skymta förbi under ett års tid ca.
 4. Stängt idag men häromdagen såg det ut så här! Det är bara så snyggt och tack för att ni finns!
 5. Stort tack det var en jättebra dag som verkligen inspirerade! Här kommer några bilder.
 6. Helt ok,vill man se avsnitt av "Tanked". En dokusåpa om en firma i USA som gör specialakvarium i akryl och märkliga inredningar så är det bara att gå in på Youtube och söka på Tanked.
 7. Ja här kommer mer inspiration! Jag satt på en pizzeria när en trailer för det här programmet kom på. http://www.animalplanet.com/tv-shows/tanked/ Moderator's upplysning: Inlägget bryter mot regel 8.1, de delar av inlägget som bryter mot reglerna är borttagna
 8. Jag tycker du är as kul! Fan folk lägger 500 000:- på en bil... Klart en sådan har lite mer stabilt 2:a hands värde..akvarier o utrustning inte.Ha Skoj!
 9. fraggen

  Valonia/kulalger

  Samma här. jag hade lite tillväxta av dessa men den avtog och nu för de en tynande tillvaro.
 10. fraggen

  spindelnät

  Om du bara ändrar stenen en aning så kommer nätet att lägga sig på en helt annan plats. Det är ju kul o se när den vevar hem nätet..Lite lättroad, jag vet. Men den bor i en sten som jag själv snodde med mig hem från en semester i Egypten.
 11. fraggen

  spindelnät

  Jepp en sådan har jag..Han lägger ut sitt nät och vevar hem det och äter det som fastnat på det. En liten kul innevånare man aldrig ser och som bor i en sten bakom ett litet svart lock..
 12. Jag kanske ska lyfta på ryggskölden och se?! Återkommer. Jag har lagt den på en sten i en samling med kaktusar.
 13. Håller en krabba i handen..Stendöd.
 14. Finns där något som rör oss akvarister? Nej jag tänker inte köpa Noshörningshorn.
 15. Du kan ha för hög bio-belastning. Se över fiskbeståndet. De är ju de stora nedskitarna. Och vattenbyten är aldrig fel!
 16. Jag tror att en mantis har käkat upp min mandarinfisk..Kanske dags att göra slag i saken och införskaffa en fälla. Eller finns det någon i Göteborg som har en som jag kan hyra?
 17. Jag har ingen koll på någondera dagen såhär på rak arm...Men skitskoj!
 18. Fin film och.....Attan vad man blir badsugen!!
 19. Nope,inget på bioted marin hemsidan..
 20. fraggen

  Äntligen!

  Fixa värmen till nästa sommar!
 21. Finns det någon svensk återförsäljare på Elos?
 22. Kanonfint. Rent och snyggt! Jag vill ha ett sånt där 540.. Vad tar Benny i majorna för att bygga ett? Gör de underrede också?
 23. fraggen

  Kina streamers

  Den ser ut som en koralia..
×
×
 • Create New...