Gå till innehåll

Teddy

Medlem
  • Antal inlägg

    37
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Är det kalkwasser från Grotech som gäller då?
  2. ahh tack så mycket, inga bra ide nog då
  3. Tänkte börja med kalkwasser men undrar kan man använda https://www.granngarden.se/slackt-teknisk-kalk-nordkalk-10-kg Istället för att använda Grotech kalkwasser. Tänkte då 2 tsk till 2 liter vatten. Eller är jag ute och cyklar?
  4. Det vet jag egentligen inte körde ner nitrat och fosfat till icke mätbart så bara antog det va cyano. Rätt ny i hobbyn Dock börjar det ge med sig kommer inget nytt mer, ingen fisk eller korall har dött under tiden jag har haft det.
  5. Mycket piggare idag, lite blek I ansiktet på något ställe fortfarande. Men en helt annan fisk. Har inte gjort något. Då sakerna kommer hem imorgon. Men känns bra han är bättre, tack ännu en gång för all hjälp.
  6. Do you have eny tip for a good vitamin food? I have orderd nori, should I something more?
  7. Tack för alla tips ska testa det ni skrivit och köpa lite bättre mat.
  8. Helt rätt imorse va han hur fin som helst sen när jag kom hem från jobbet 9 timmar senare va det tillbaka.
  9. det är bara den och en goby i karet så princip själv, maten skickade jag i kommentaren ovanför, inga nya fiskar i karet.
  10. Ingen aktiv kol nu går att fixa direkt. Krypströn vet jag ej vad det är Matar med cyclops och den jag tog bild på.
  11. Hiding much and are out of energy, no scratching och close to powerheads
  12. Nitrat bara salpeter har gjort i ca 2 veckor nu
  13. Kom tillbaka nu på dagen/kvällen. Va helt borta på morgonen.
  14. Haft fisken i ca 4 månader, hade det i 2 dagar sen nu imorse va allt borta och han är piggare, vet inte om det kan ha med cyano bakterierna att göra? Har hållit på att försöka bli av med det 1 månad nu och nu börjar det ge med sig. Har bara denna och en gobi, systemet är på 400l, kör med skummare, ph va lite lägre dem 2 sista dagarna brukar ligga på 8,1 till 8,2 gick ner till 8 dem 2 sista dagarna när han fick det. Dock ligger det på 8 nu med när det försvann.
  15. It is around 8 month now, no have not tested i have problem with cyano atm, so maybe can have something to do with that? Today at the morning all colors was back to normal and he have more energy
  16. Har blivit blek i ansiktet och på stora delar av kroppen, är slö men äter bra fortfarande. Någon som vet vad detta kan vara?
  17. Ju lägre temp desto längre kommer dina leds hålla, så lågt som möjligt borde va det bästa enligt mitt tycke
  18. hade mitt kar full med sånna köpte en scooter och på 1 vecka var alla borta, tror där finns scooters kvar att köpa i kristianstad
×
×
  • Skapa Ny...