Jump to content

Tompa_

Medlem
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Tom
 • City
  Uppsala
 • Akvarievolym
  200l

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fint akvarium! frökenfiskarna ser riktigt snygga ut synd att dom brukar bli så aggresiva.
 2. Fan va coolt! Ska bli kul å se ett Fishonly kar inte så ofta man ser det här guiden!
 3. Tompa_

  Frågor kring drakar

  Hej! Tror det kan bero på brist av vitaminer i viss mat. Vet att om man bara matar med levande sötvattensfiskar typ molly, Så drabbas dom ofta av lockjaw, Men det kanske går om man matar själva matfiskarna med foder för saltvattensfisk, Men kan inte säga med säkerhet att det är så.
 4. Okej låter ju bra iallafall. Såg att akvariehobby skylten lyste i gränby, för ett par dagar sedan så gick ner och kollade vid dörren och såg att flera akvariebelysningar var igång men det fanns inget vatten i akvarierna, konstigt tycker jag när akvariehobby nu har varit stängd i 2 år, kanske har dom tänkt öppna igen ?
 5. Så hur går det på saltsidan i stan? Struntade Mats från akvariemiljö helt i att öppna ny saltbutik? Nån som vet nått...
 6. Kirurger måste ha alger i sin mat du kan testa dessa http://www.tritonakvarium.se/sea-veggie-mix/3284-0 du fäster dessa alger på en klämma som du sätter i akvariet.
 7. Riktigt fint! Bra blandning av fisk och koraller.
 8. Är det inte någon i denna tråd? https://www.saltvattensguiden.se/forumet/showthread.php?44948-Allt-levande-till-salu-varav-en-del-quot-ovanligt-quot-! Står det inte i dina pm?
 9. Är det inte någon i denna tråd? https://www.saltvattensguiden.se/forumet/showthread.php?44948-Allt-levande-till-salu-varav-en-del-quot-ovanligt-quot-! Står det inte i dina pm?
 10. coolt! men var är hajen? Såg också boxfiskar och sohal när ja snorklade i egypten.
 11. Vet hur det är när man inte har tillgång till bil och måste åka till Stockholm för att handla.... Hoppas det ändrar sig snart, Uppsala är ju ändå Sveriges 4e största stad.
 12. Bump! Fortfarande ingen som vet nått ?
 13. Så det blir aldrig någon salt butik i stan ?
 14. Fy fan vad snyggt! Ser så naturtroget ut
×
×
 • Create New...