Jump to content

Conjor

Stödjande medlem
 • Posts

  850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Conjor

 1. I textfilen/texten Infill: 100% detta är alldeles för mycket om man inte skall ställa en bil på den eller något åt det hållet det räcker med 20 % eller default som står i programet man använder.
 2. Min 5 e printer som jag har nu är en Ender 3 pro alla har haft olika inställningar för samma typ av Filament så testutskrifter är ett måste lyckatill
 3. https://www.3dguide.se/vad_ar_filament PLA löser upp sig med tiden inte att rekommendera. PETG är nog det bästa i akvariesamnanhang. Ustkiftshastighet 30-35 mm/sek Värme 230-235 grader Värme på utskriftsplattan 80-90 grader och eventuellt någon typ av klister som limstift typ clasohlsson glue stick testa utan först. Allt är rekommendationer man får göra testutskrifter för att hitta rätt värme och hastighet alla skrivare uppför sig olika.
 4. Liten film från 27 litters: www.youtube.com/watch?v=E9J6oKP1Wr0
 5. Ingen skummare här häller och supertunt med grovt korallkross har mycket smådjur som kutar runt på glas och inredning dax snart för en liten Goby kanske.
 6. Tilläg: Jag gjorde/blandade helt nytt vatten och flyttade över sten,koraler,räka,sand och snäckor aj aj det kan gå åt fanders men peppar peppar det hände inget
 7. Detta är Nerlagt/Skänkt till en nära vän där det fortsätter att frodas Behöll lite sten samt mjukisar och en räka som flyttat in i en Kub Optow 27 Liter med påhängsfilter så här ser det ut.
 8. Mycket stilrent Real Reef Rock ???
 9. Tips här kan man beställa vad man vill ha i Göteborg Majorna: https://godhemszoo.se/produkt/na-world-aquarium/ Har ett special beställt 40 liters från NA World Aquarium opto white mycket snyggt limmat.
 10. Då får jag avstå åker inte kolektivt och bilen sålde jag 1991 Cyckeln gick sönder 1995
 11. 20 Januari 2020 kl:20:38 swishade Värmeslag såg mig 3 februari antar att det var i år
 12. Krascher o krascher vid två tillfällen Dino och sedan är det så att jag har flyttat för ett år sedan till en lägenhet vars ljusläge/solinsläpp via fönstren inte är det man drömmer om som akvarist nerdragna gardiner hela dagen är inte vad man drömmer om så att hitta ett så bra läge som möjligt för plasering har resulterat att på ena sidan av akvariet/bänken har jag satt upp en extra vägg nu som skymmer solen Vår/Sommar och fram mot hösten det är det bästa lösningen ja ja vad gör man inte för Saltsuget
 13. Jep helt klart billigast om man vill pröva och snyggt desutom
 14. Ja bra fråga jag har glömt namnet troligen en sådan här Sinularia notanda kan ha fel. Det man kan säga om den är att efter de krascher jag haft så såg den inte mycket ut för värden trodde faktiskt att den skulle lägga av men från en sak som inte såg ut som någon korall så tog den sig från något som liknade en klump till en korall igen.
×
×
 • Create New...