Gå till innehåll

Daggen70@gmail.com

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Ska man mata med eller utan skal på räkorna? Tänker mig att det kan vara bra med skal då dom säkerligen inte får skalade räkor i naturen.
  2. Mest kirurger men även några cromisar, anthias och en igelkott.
  3. Tack Hans du har mitt fortsatt förtroende när det gäller inköp.
  4. Kirurger, mandariner, clowner och cromisar. Är du Hans på drakfisken med den exelenta servicen/kundvården?
  5. Jag har nyligen köpt en Diodon liturosus men jag får den inte att äta trots försök med både fryst och pellets. Någon som kan tipsa hur man får den att äta och vad?
  6. jag hade samma amma problem med min, återförsäljaren ville inte ta den på garanti så jag köpte en till. Samma fel tro det eller ej, den nya återförsäljaren skickade både till tunze som reparerade dom på garanti.
  7. Hoppas någon kan hjälpa mig med tips för att bli av med denna ohyra. Jag har fått vita prick på mina kirurger, använder både ozon från Sander 100 mg samt 80w uvc från deltec. Karet är 550 liter och värdena bra.
  8. Vad säger Ni, kan man köra både kraftig uvc och ozon? Samt är låg dos farlig för hundar?
  9. Ted-m jag Kommer använda min gamla ramp till att börja med, en gisemann med 4 54 t5 rör och två 250 MH. Har sneglat åt ecotechs led, finns dom demade någonstans? om du vill och kan så vore det trevligt om du kunde maila mig bilder på ditt kar, daggen70@gmail.com
  10. Kommer använda min gamla ramp till att börja med, en gisemann med 4 54 t5 rör och två 250 MH. Har sneglat åt ecotechs led, finns dom demade någonstans? om du vill och kan så vore det trevligt om du kunde maila mig bilder på ditt kar, daggen70@gmail.com
  11. Tackar alla som tagit sig tid att svara seriöst och så vill jag ha det här på mid tråd, vänligt men mestämt! Ang. Rubriken så var tanken lite som en löpsedel, just att fånga mångas intresse. Jag är en snäll och trevlig kille dock så kan jag inte veta allt utan frågar och lär mig ang. Teknik så kan tex nämnas 2 st wortech mp 60. Hoppas nu jag har uttryckt mig klart utan att trampa någon på fötterna. Om det finn sånna som har problem med avundsjuka så kan jag berätta att jag jobbar ett vanlig arbete och ett extrajobb, så jag är ledig endag i vecka.
  12. haha, nicklas. Överpris eller bottennapp får tiden utvisa, men ska karet vara gjort i titan och platina samt innehålla guldfiskar, silverfiskar, kopparbarber och kanske diamantskallerormar så kostar det.
  13. Får väl köpa en badstege att klättra ner i karet. bilder kommer Daniel, pm a mig när det finns fraggar, går nog åt en del.
  14. Mått: 153 x 75 x 80 cm, antar att toppen är ca 10cm också.
  15. Har tagit beslut att mitt 550 liters guppyskål blev för litet så nu har jag köpt ett Haquoss infinity 153 med tillhörande teknik av den kunniga och serviceinriktade personalen på Djurmagasinet Norrköping. Jag har även beställt en del teknik från Drakfisken och Triton, även dom mycket serviceinriktade. Det kommer att komma upp bilder så fort det anländer hem, det kommer även dyka upp många frågor som jag hoppas få hjälp med utav alla Er proffs här på saltvattensguiden. Första frågorna redan nu: Kan man använda vanliga plastavloppsrör som man köper i fackhandeln till rördragning sump? Då jag insett att jag omöjligtvis kommer att nå ner till botten när jag ska bygga mitt rev undrar jag om det kommer att hålla att stå i akvariet? Om jag får för mig att modda sumpen lite, kan jag använda plexiskivor i glassumpen?
  16. Vackert! Vart i Polen köper du dina koraller? Hemsida?
  17. Tackar för alla svar, dock ljuger bilden en del då dom inte sitter så nära varandra att dom har kontakt.
  18. Jag menade mer dom andra huvudena, men vad kan orsaka dena skada? Kommer resterande eupyllia stryka med?
  19. Hej jag undrar vad som äter upp skelettet på mina eupyllia? Skelettet försvinner men polyperna är fina. vattenvärdena är inom intervallen. tack på förhand
  20. Tack för det värdefulla rådet! Varför ska man ha i aminosyror? Måste dom sitta upp och ner eller räcker det med lite skuggigt?
×
×
  • Skapa Ny...