Gå till innehåll

ztibbe

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Jag har ett Red Sea Nano (45*45*45) och kör med 2st Prime. Styrkan räcker fint för SPS särskilt om man placerar dem lite högre. Jag valde att köpa en till så jag kunde sprida ljuset och få bort skuggade partier så man kan fylla på med mer koraller Jag är själv mycket nöjd med lamporna.
  2. Nu har du ju redan beställt, men jag funderar att prova denna: http://www.joejaworski.com/jebao/index.html
  3. Jösses 4oo x 100 x 60 cm, själv ska jag precis starta ett Red Sea Reefer 45 x 45 x 45 cm Lycka tilll, Ska bli kul att följa.
  4. Hej alla! Skulle precis starta mitt nya Red Sea Nano när jag tyvärr upptäckte att möbeln var skadad. Så det tar väll ett tag innan man får en ny?? Sedan får man bli aktiv med massa frågor m.m /Niklas
  5. Tack! Ska kolla med Göran på Ciklidhuset. Var så många ämnen i rapporten så jag tänkte om någon såg något som var mindre bra för djuren som en Osmos kunde filtrera.
  6. Hej! Funderar på att starta ett saltkar igen, men skulle gärna få det så lättskött som möjligt med så lite teknik som möjligt då mitt förra hade för mycket av den varan. En sak som störde mig och frun var Osmosen som ständigt stod och droppade i badrummet, så jag tror nog hon blir mer lättövertalad utan den Så innan man börjar övertala så undrar om det är någon kunnig här som skulle kunna ta en titt på vattenvärdena (se länk) i Lerum. Något som är mindre bra och som osmosen skulle fixa? Eller skulle det "gå" utan? Vill ju inte ha en algodling eller döda djur! För att ge lite mer info så är tanken att starta ett Blenny (80L) eller liknande kub och i korallväg hålla mig till knappar, skivor och möjligen LPS Tack på förhand! /Niklas
×
×
  • Skapa Ny...