Gå till innehåll

milleman2015

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Det går framåt ..Men massa kvar att göra
  2. Planering med barnen. Köpte 4 färdigskurna bitar från glasmästarn för 100 spänn Taget! Vi har bestämt äntligen också vart karet ska stå i huset. Blir mellan köket och vardagsrummet.
  3. Allt verkar gå i slow mo för mig, men idag vart ställningen klar och pulverlackad. Har köpt skummare och 2 streampumpar.Fattas returen samt lite pvc rör.Skulle även fixa glasskivor till sumpen hos glasmästarn. Men det var stängt:arg: Men de är ju en dag imorgon med ...hahaha
  4. Få se om man lyckas själv som rookie att ha så där fint.
  5. Fortsätter med lite info hur de går... Börja bygge med ställning idag, lite pyssel kvar. Ställningen blir 120 cm lång, 40 cm djup och 85 cm hög. Sen har jag gjort justerbara tassar om mitt vardagsrum lutar. Sen är de frugans tur att få dekorera utsidan på ställningen. Nu vill jag att allt ska bli klart så vi kan sätta igång. Fattas lite teknik med, men allt fixa snart.
  6. Bilder är alltid kul! Va köpte du för silicon? Min sump, 70 L
  7. Angående sump tänkte ja kopiera denna sump jag hitta på google. Fråga, hur vet jag hur höga glasskivorna ska va? Hur stor springa behöver de va ? Hjälp ..
  8. Tack , Då behöver ja inte tänka på doserpump i början. Kan man lägga pengar på annat viktigt istället.
  9. Hur många ggr om dagen doserar du KH, Mg och Ca? Är super ny på detta och håller på fixar upp mitt första kar för tillfälligt. Tänkte om de värt och köpa doserpump på en gång eller om man orkar köra manuellt ett tag.
  10. Tack pettzon! De är mycket läsa just nu och funderingar hur jag ska dra alla rör och slangar.Kollar på en "saltbutik" på nätet vad allt kostar och de drar iväg med pengarna. Tips på nätet va jag kan kolla sådant uppskattas.
  11. Bygge av ställning fixar jag själv på jobbet och även pulverlackering. Bilder kommer nästa vecka.
  12. Detta projekt kommer nog ta lite längre en alla andras som fixar allt på en V eller 2. Men vi kör på. Va i märsta idag och fick ett stycke 70L akvarie gratis , så de va toppen. Nu är de bara modda den. Kom gärna med förslag på hur en basic sump bör se ut.
  13. Tja Jag och frugan är helt ny med salt , har endast hållt på med söt. Men allt ser så läkert ut så måste testas. Börja med att införskaffa oss ett 250 L akvarium. All info och hjälp med detta projekt är tumme upp.
  14. På jakt efter ett 300-500L komplett kar ...Hojta till om ni har något till SALU

×
×
  • Skapa Ny...