Jump to content

Löta

Medlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Löta last won the day on March 2 2020

Löta had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Rille
 • City
  Söråker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synd att det är så långt bort, hökfisk är mysiga.
 2. Jag har en grunka från eheim som användes 8 år på slutet av 90 talet och början på 2000 talet. Får inte lägga in foto helt plötsligt - för stor bild. Försökte krypa men det gick inte. Har du en e-post kan jag maila en bild.
 3. Hej på er alla i denna annorlunda värld vi lever i just nu med corona. Nu är det 1 år sedan jag bytte 20 liter vatten. Mina enkla koraller lever och frodadas, och fiskarna mår bra - en algätare har dött pga för lite alger. Det har gått några stenkoraller för att de frös på väg hit och ett par pga 2 v semester där skummaren la av. Med adhd på en 52 åring är jag glad att jag slipper räkna Det rullar på och är en vacker tavla i träningsrummet. Vill ni ha en otroligt rolig fisk kan jag rekommendera fisken på fotot.
 4. Någon som vill ha Sinularia? Behöver frisera den ordentligt. Finns mitt emellan Sundsvall och Härnösand.
 5. Min är ljusbrun kanske svagt rosa och växer som ogräs. Skulle vara kul med någon annan färg men ser den aldrig i handeln?
 6. Löta

  Low tec

  Ja just det. Pengar Åker mc skoter slalom rc-flyg. Så bara billiga hobbies För mig gäller det att hitta en bra balans. Men ändå vara nöjd.
 7. Löta

  Low tec

  Jag är med jämna mellanrum i Stockholm, så det kanske finns läge att byta lite med varandra I jämförelse med tekniken jag hade på slutet av 90 talet och nu. Då kranvatten, en påse kalk, metall halogen, lite pumpar utan media, skummare med trä syrestenar. Men fiskarna och korallerna levde och frodades Idag. Ledbelysning, motorskummare, inbyggd sump, automatisk påfyllning av vatten, RO och en doseringspump med ca mg kh. Att jag mäter mer än salt temp. Jag älskar att se koraller och anemoner svaja i strömmen. Men det är svårt att få tag på mjukisar som är lite ovanligare
 8. Löta

  Low tec

  Skulle egentligen vilja att det fanns en tråd, med de som har saltvattensakvarium men kör low tec eller lite enklare. Personligen gillar jag akvarium med mycket fisk - och enkla koraller och anemoner. Det finns dåligt utbud på tex mjukisar? Men om fler håller på kommer utbudet att öka? God Jul på er
 9. Mjukisar tex Hudiksvall Söderhamn jävle Uppsala Stockholm? Gärna bild och om det går att köpa eller byta när man har vägarna förbi?
 10. Den jag hadde för länge sedan åt vad som helst.
 11. Vissa byter mycket ofta och andra byter inte alls?
×
×
 • Create New...