Jump to content

Löta

Medlem
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Löta last won the day on March 2 2020

Löta had the most liked content!

Profilinformation

 • First name
  Rille
 • City
  Söråker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Löta's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

12

Reputation

 1. Märkte ingenting på 6 år med vanlig genomskinlig slang.
 2. Jag har en grunka från eheim som användes 8 år på slutet av 90 talet och början på 2000 talet. Får inte lägga in foto helt plötsligt - för stor bild. Försökte krypa men det gick inte. Har du en e-post kan jag maila en bild.
 3. Hej på er alla i denna annorlunda värld vi lever i just nu med corona. Nu är det 1 år sedan jag bytte 20 liter vatten. Mina enkla koraller lever och frodadas, och fiskarna mår bra - en algätare har dött pga för lite alger. Det har gått några stenkoraller för att de frös på väg hit och ett par pga 2 v semester där skummaren la av. Med adhd på en 52 åring är jag glad att jag slipper räkna Det rullar på och är en vacker tavla i träningsrummet. Vill ni ha en otroligt rolig fisk kan jag rekommendera fisken på fotot. Ha en trevlig helg önskar jag er alla
 4. Min är ljusbrun kanske svagt rosa och växer som ogräs. Skulle vara kul med någon annan färg men ser den aldrig i handeln?
 5. Löta

  Low tec

  Ja just det. Pengar Åker mc skoter slalom rc-flyg. Så bara billiga hobbies För mig gäller det att hitta en bra balans. Men ändå vara nöjd.
 6. Löta

  Low tec

  Jag är med jämna mellanrum i Stockholm, så det kanske finns läge att byta lite med varandra I jämförelse med tekniken jag hade på slutet av 90 talet och nu. Då kranvatten, en påse kalk, metall halogen, lite pumpar utan media, skummare med trä syrestenar. Men fiskarna och korallerna levde och frodades Idag. Ledbelysning, motorskummare, inbyggd sump, automatisk påfyllning av vatten, RO och en doseringspump med ca mg kh. Att jag mäter mer än salt temp. Jag älskar att se koraller och anemoner svaja i strömmen. Men det är svårt att få tag på mjukisar som är lite ovanligare tyvärr.
 7. Löta

  Low tec

  Skulle egentligen vilja att det fanns en tråd, med de som har saltvattensakvarium men kör low tec eller lite enklare. Personligen gillar jag akvarium med mycket fisk - och enkla koraller och anemoner. Det finns dåligt utbud på tex mjukisar? Men om fler håller på kommer utbudet att öka? God Jul på er
 8. Mjukisar tex Hudiksvall Söderhamn jävle Uppsala Stockholm? Gärna bild och om det går att köpa eller byta när man har vägarna förbi?
 9. Vissa byter mycket ofta och andra byter inte alls?
 10. Någon som har något över som funkar bra?
 11. Om jag skulle köpa ett begagnat akvarium vet jag vem jag skulle handla av. Super anläggningar som är alla i toppskick.
 12. Löta

  Salt

  Jag har bara mjukisar och är inte intresserad av annat, då är det kanske inte lika viktigt?
 13. Löta

  Salt

  Det säljer väl bla Triton
×
×
 • Create New...