Jump to content

Hank61

Medlem
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • First name
  Hans
 • City
  Lidingö
 • Antal år inom saltvatten
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hank61's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated
 • One Year In
 • Collaborator
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

 1. Behöver bli av med de 2 sista fiskarna till i början på nästa vecka 200 kr för båda. Finns på Lidingö. Skickas ej
 2. säljer 3 Damseller, regal. 1 st Gobi Firefish. 360 för Damsellerna. 380 för Gobin. Finns på lidingö.
 3. Säljer dessa 4 fiskar i ett paket. 800 kr, Finns på Lidingö, skickas ej.
 4. Säljer 2 Euphyllias, 3 huvuden resp 1 huvud 900 säljes tillsammans. Skickas ej. Hämtas på Lidingö.
 5. this is the video i watched
 6. Hi and thank you for the tips. Waterlevel is 8.5 cm right now This afternoon when i cleaned the valve the waterlevel was right at the edge of the emergency pipe and after the cleaning it is 8.5 and i have no clue why. I watched a video on Youtube and i am wondering if the emergencypipe should be higher or lower than the owerflow. right now they are even. is that ok?
 7. Har 2 pumpar + interna pumpen, UV går nu, hade inte den ikopplad innan. Har satt in en extra luftsten. Strök Doris med i lördags. Simmade omkring baklänges och betedde sig konstigt innan. Har en Clown som uppträdde lojt ett par dar med en fläck på var sida på huvudet. I morse var de borta och den simmar omkring bättre idag. Tack för svar och info.
 8. Okej. Har kört på med en Streamerpump i kväll och avvaktar nu i natt så får jag se i morgon bitti hur det ser ut i karet.
 9. Hej! Jag har en Doris som vi konstaterade i lördags ha pricksjuka. köpte Odinex på Zoo, Bromma en 3 dagars kur. satte igång UV lampan i onsdags sen igår så simmar den omkring vid ytan och kippar efter luft. Är det sviter av pricksjukan. Min sambo upptäckte en clown som var död i morse. Har inte kollat vattenvärden ännu. Tankar, råd!!
 10. 7 veckor. Hur länge till tycker du jag skall vänta?
 11. Misstänkte det. Tack ändå!
 12. Tänkte mig att det är dax börja stoppa i lite koraller i nya karet. Ligger på salthalt1,024, 25 grader. Tips på nybörjar koraller mottages. Jag är väldigt sugen på att stoppa ned div Euphyllia och annat som clownerna gillar.
 13. Gjorde om KH test i går och fick värde 8,0 så jag har nog slarvat med skakningarna. Fosfat har jag inte testat. Och jag har 5 turbosnäckor och en sandsnäcka. Och algerna har inte växt så mycket än. Vet inte om det är så mycket att orda om. Förstå att det börjar växa till slut, vore kanske konstigt om det inte växte nått. Hoppas bilden kan hjälpa
 14. Upptäckte antydan till gröna alger i helgen på stenar. Karet (RSM170)har varit igång 6v nu. första fiskarna i för 2 v sen, 2 clowner, 1 Gobi, 3 Regal damsell +5 turbo snäckor och 2 sandsnäckor. Jag matar 1 gång om dan med frystorkad mat + lite flingmat i små portioner. Behöver jag komplettera med fler snäckor? skall jag göra vattenbyte? hur mycket? andra tips. De värden jag kollar just nu är, Ph 8,o Nitrit 0, Amonia 0,Nitrate 10, Det ända jag inte blir klok på KH det ligger på 2,86 enl med 1dKH enl Red Dea testkit.
×
×
 • Create New...