Jump to content

salta wille

Medlem
 • Posts

  746
 • Joined

Everything posted by salta wille

 1. intreserat av att köpa den. fortsatt disk. via mail mvh wilhelm
 2. Letar efter en pH meter! Ingen billig kinavariant!
 3. Det är alltså ingen som har en pH mätare till alu!?
 4. Söker en pH mätare. Min ramlade ner i akvariet och stendog! Bra om den kan skickas!
 5. Hade du bott närmre Linköping, så hade jag köpt !
 6. sms? hittar inget mobilnr till dig. Tar gärna några träd!
 7. hej intresserad av Pumpande xenia 3-4 s , putsar räka + eventuellt mer. pma pris o adress tel nr
 8. Det har tagit sin tid och efter moget övervägande har vi i styrelsen beslutat att tyvärr ställa in saltmötet i oktober! Flera av oss i styrelsen kan inte ställa upp pga resor och tidsbrist. Vi tänker att försöka med ett saltmöte i vår istället! //Wilhelm
 9. Vi har inte fattat något beslut igår. Kommer nog att dröja minst en vecka till! Det bör komma 40 personer för att det ska gå runt, och till dags dato är det bara en handfull som har sagd att de kommer. Så tala om vilka som tänker komma.så får vi se. Lägger upp på fb oxå!
 10. Inte för få föreläsare utan för få besökare! Återkommer på onsdag efter tisdagens beslut
 11. Vi vet ännu inte om det blir någon träff! Vi beslutar på tisdag. Det är fortfarande för få intresserade!
 12. Verkar inte finnas någon här som vet något om ovanstående pH mätare!
 13. Min pH-mätare PH-100 ATC åkte ner i akvariet och låg där över natten. Fungerar förstås inte längre. Nu måste jag ha en ny och funderar över denna https://www.conrad.se/?websale8=conrad-swe&pi=101121&ws_tp1=cp&ref=criteo&subref=101121&utm_source=criteo&utm_medium=feed&utm_campaign=criteo_feed&utm_content=101121 finns det någon här som har den och kan rekomendera denna, eller kanske någon annan? Vill gärna ha en som jag kan ha i akvariet dygnsvis! Ja alltså inte mätaren utan proben.
 14. Vi försöker att vara ute i god tid! Vi vill gärna få tips om föredragshållare!
 15. Hej ! Vi i Linköpings akvarieföreningen beslutade att ha en saltvattens träff en Lördag i Oktober 2017 på Naturcentrum i Linköping! Vi tror att auktion på koraller/fraggar samt fiskar kan vara ett intressant ämne + något lotteri!. Även ett föredrag om något intressant ämne skulle förhöja träffen! Tipsa gärna om en föredragshållare. Vi har ju haft några intressanta saltvattensträffar och hoppas på en ny intressant träff och ett stort deltagande! Många tips är välkomna i tråden. Mvh Wilhelm "Salta Wille" Ordförande i Linköpings akvarieförening.
 16. Tack! Hur kunde jag missa den? Precis sådan är det. Färgblind som jag är. Ska nog vara oranga ben med röda ränder!
 17. Köpte 2 eremitkräftor i min lokala +momsbutik. De visste tydligen inte vad det det var, då jag bara ficka svaret eremitkräfta. De är ganska stora tippar 2cm ben. Och benen är röda med svarta tvärränder och huvudet verkar vara vit! Hittar ingen liknande i artregistret. Någon eremitexpert?
 18. Tack! Intressant statistik! Konstigt att det är så många som betalar via Paypal, när det är enklare att betala till bankgirot via internet.
 19. Vore intressant o veta fördelningen av inbetalningarna via bankgiro, paypal och swish. Vilken betalning föredrar ni?
 20. Dessutom får man svar som "Jag tror att jag har hört av någon att det är ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,". Sådana svar är man inte intresserad av då de inte har en aning, utan bara "babblar" på! fb är skit! fastän jag glor
 21. Facebook tar död på alla riktiga forum och föreningar!
 22. Tack, då ska jag måtta in 1,18 dl och väga det. samt märka en 10 liters hink för 1 och 2 gallon.
×
×
 • Create New...