Jump to content

Nyhet på sidan "Diskutera med annonsörer"


admin

Recommended Posts

Efter önskemål av en annonsör har vi beslutat att göra en utökning av forumet "Annonsörer informerar", där medlemmar på Saltvattensguiden ska få möjlighet att diskutera med respektive annonsör. Syftet med dessa "annonsörsforum" är att det ska finnas en naturlig plats för annonsörer och deras kunder att diskutera produktfrågor och supportärenden mm. Dessa annonsörsforum erbjuds alla annonsörer och blir också unika för varje annonsör, men sätts endast upp för de annonsörer som vill det.

Annonsörsforumen kommer att lyda under samma allmänna regler som för resten av SG, dvs vi moderatorer kommer att redigera ovidkommande diskussioner och ovårdat språkbruk mm. Vi kommer också, på samma sätt som på SG i övrigt, att moderera rena klagomål på handlare/annonsörer. Vi tror fortfarande på att dåliga kundupplevelser bäst tas upp direkt via telefon, e-post eller PM med berörd handlare. Vi har också förklarat för deltagande annonsörer att vi inte vill se att dessa forum används till direkt priskonkurrens.

Vi ser med stor förväntan på dessa annonsörsforum kommer att berika både akvaristiken i sig och era möjligheterna att knyta närmare band mellan medlemmar/kunder och annonsörer/handlare.

De första annonsörsforum har idag satts upp, nämligen för Bioted Marine.

Ytterligare annonsörsforum kan komma att aktiveras med tiden vilket kommer att meddelas i denna tråden.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...