Gå till innehåll

Hydor Koralia 4


Rasmus

Rekommenderade inlägg

Jag har märkt att den kan lägga sig som ett dödläge. då drar jag bara ut kontakten igen, flyttar propellern ett hack o sedan i med kontakten så startar den igen.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

min K4 "hoppade" impellern ut o in. drog ur sladden, o testa ingen gick tyst o fint tills mitti natten då börja den hoppa igen.

sen gick inte impellern runt alls "kärvar ej" och motorn blev skitvarm. sen blev det soporna (bra o ha lådan).....

hoppas det slutar bättre för dig....

Mvh Robert

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Har hört flera som har problem med Hydors korallia... verkar som att man borde hålla sig borta från dom?

Tja, jag har haft min i snart 1 år. Jag har varit jättenöjd än så länge. Men om denna inte går att fixa så får det bli en tunze nano tror jag, skiljer ju inte så mycket i pris och kan vara kul att testa dom.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Dessutom ska man ha orken och tålamodet att lägga ut pengar på frakt av eländet också... Och visst ja, du blir ju utan pump i några veckor om man inte har en vänlig leverantör som har dom på lager och kan skicka upp på en gång.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

rengöring och kontroll att axel sitter rätt - annars kanske en ny impeller hjälper

Kom precis hem från jobbet och vill inte störa fiskarna nu när det är släkt, men jag ska testa era tips imorgon! Rengöring kanske kan vara på sin plats. Jag återkommer :)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Har haft min länge nu. Jag fick byta den en gång på garantin för alla blev ju återkallade av tillverkaren(min funkade däremot kanon). Måste ha haft den i ett år nu (tror jag) och det låter ingenting och den funkar utan problem.

Tänk på att en negativ kommentar ofta får stort genomslag. Att 1 person haft problem innebär inte att de övriga 99% är missnöjda. Ett vanlig problem är att nöjda kunder oftast inte säger något överhuvudtaget. Intrycket blir då lätt att produkten är mycket sämre än vad den faktiskt är.

Ställ dig frågan själv...brukar du prata med allt och alla om produkter som gör sitt jobb? Oftast inte, eller hur?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Julgran, som du kanske inser så är detta inget nytt fenomen att Korallia strular, därav åtminstonde min reaktion. Kanske är detta utrett med alla dessa återkallelser, så det kanske är läge att slå hål på en seglivad myt...?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

ramq - korallia har strulat och om de fortfarande gör det för många så ska det upp och diskuteras så ingen behöver köpa undermåliga produkter.

Det jag menar är att ibland kan en högre felprocent på nya produkter göra att de får oförtjänt dåligt rykte. Det blir liksom självuppfyllande, trots att tillverkaren gör allt i sin makt för att åtgärda problemen.

Jag var med och importerade ett dvd-märke 2001 och då ansågs det normalt med upp till 4% defekta produkter. Med andra ord var man tvungen att räkna in antalet defekta produkter redan i kalkylen vid försäljning.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...