Postat 24 januari 200817 år Undrar vad som i Salifers tester räknas som en sked av ett pulver? Är den rågad eller struken?
Postat 24 januari 200817 år denna fråga är lite intressant vad menas med struken för om man tar fingret så packar man pulvret i skeden! så hur gör gör man igentligen för att få optimalt rätt mängd.ursäkta att jag stal din tråd "sofia"mvh Peter.
Postat 24 januari 200817 år Struken menar jag med att skeden e full inte över full,Peter varför pilla med fingrarna o packa pulvret.Patrik
Postat 24 januari 200817 år Författare I nitrat testet finns 2 pulver, det ena står det att man ska "compress against the inner side of the container". Det andra pulvret är som socker och går inte att pressa ihop. Det står 1 level scoop, betyder "level" nåt?På andra tester står det bara 1 spoon osv.
Postat 24 januari 200817 år det jag menade var att när man stryker med fingret så packas det lite olika. är iosf inte det rätta sättet att göra kanske.
Postat 24 januari 200817 år Level spoon betyder struken sked. Alltså pulvret skall vara i nivå med skedens kant.
Postat 25 januari 200817 år I nitrat testet finns 2 pulver, det ena står det att man ska "compress against the inner side of the container". Det andra pulvret är som socker och går inte att pressa ihop. Det står 1 level scoop, betyder "level" nåt?På andra tester står det bara 1 spoon osv.Anledningen till att man ska göra det är förmodligen att just det pulvret är ungefär som mjöl i konsistensen. För att få en struken sked fyller man den rågad och drar den mot kanten. Det andra pulvret har mer konsistensen som strösocker och då räcker det med att skaka till den lite försiktigt för att få den struken.
Gå med i konversationen
Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.