Gå till innehåll

sätta ihop maxspect razor ramper


sansan

Rekommenderade inlägg

är det 120 eller 160W modellen du vill sätta ihop - dockningskitet funger bara till 120w, då 160w är för tung och svackar på mitten.

Är det 160:an, så kan man tex använda Mazarra railsen och kulleder, som bilden nedan men med razor istället för Mazarra:

post-1065-14468929043625_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Det är 160w, vad synd tyckte de andra verkade så smidiga. Blir kanske att hänga upp dem ändå. Gillar att den är så slimmad och den känslan skulle nog försvinna om man använde Mazzara railsen.Tack för tipset, tur jag inte hunnit handla än :-)

är det 120 eller 160W modellen du vill sätta ihop - dockningskitet funger bara till 120w, då 160w är för tung och svackar på mitten.Är det 160:an, så kan man tex använda Mazarra railsen och kulleder, som bilden nedan men med razor istället för Mazarra:[ATTACH=CONFIG]94279[/ATTACH]
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Det finns ju andra variationer av Mazarrabågen, för t.ex väggfäste eller på baksidan akvariemöbeln som blir mer "osynlig".

Problemen med Razor´s original docknings-kit är att de är lite för veka för 160w, men det krävs kanske inte så mycket för att hitta någon styvare variant, som dessutom är nån tiondels mm grövre - en mekanisk verkstad eller liknade kanske kan hjälpa till.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...