Gå till innehåll

Jane's 250 liter+ 200 sump


koaala

Rekommenderade inlägg

  • Svar 57
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Har två stora glasrosor i karet, har behållit de trots att jag vet att de verkligen kan bli en plåga, så nu var det dax och den ena flyttade sig mot andra korallen och kriget var lös. Petade på glasrosen lite för att få honom att ge sig av, men nej inte den här gången. Gick och hämtade då en grillpinne och stack i hålet han hade sin fot i och väntade tills han hade krympit ihop, snurrade då på pinnen och vips var glasros färdig att grillas.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Den rosa-vita korallen klarade sig inte, vad tråkigt. Det reste sig aldrig, men blev bara hängigare och hängigare och sen var det som bortblåst, inte ett enda spår kvar från honom, den gula dock kämpar på och iallafall har rest sig och har polyperna öppna på nätterna.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tar tillbaka den, den rosa-vita lever än, den hade hamnat bakom stenarna bara. Den hade bara lossnat på den stora stenen det satt på. Den mår ingen bra, men än finns det hopp. Borde få mina koraller idag, det tog endå två dagar. Ringde till Ups igår och frågade, att varför tar det så lång tid? Nämligen såg att de var i Sverige redan igår morse. Fick bara svaret att till vissa delar i landet tar det alltid sådant tid att leverera. Bor man på nordpolen eller? Värre är det med fedex, till de tar det +5 dagar att leverera plankton.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Har fått alla koraller och de mår bra. De verkar inte ha fått några skador av att resa två dagar. Den enda korallen är väl bara den rosa-vita som inte vill riktigt. Vet inte heller riktigt vad det beror på för övriga koraller med samma krav verkar ju trivas. Fick också solkorallen, men vill ha flera och större, kommer nog lägga annonsen ut sedan. Nu kommer ja söka efter koraller som är jätte blåa, det är väl den färgen som fattas mest och svårast att få tag i.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...