Jump to content

irwin_fletch

Stödjande medlem
 • Posts

  875
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

irwin_fletch last won the day on October 20

irwin_fletch had the most liked content!

4 Followers

About irwin_fletch

Profilinformation

 • First name
  Jonas
 • City
  Vimmerby
 • Stödjande medlem t.o.m
  2023-02-22
 • Akvarievolym
  250 liter saltvatten, 100 liter saltvatten, 720 liter sötvatten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

irwin_fletch's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Week One Done
 • One Year In
 • One Month Later
 • Dedicated
 • Conversation Starter

Recent Badges

993

Reputation

 1. Har fullt fraggkar. Välj 10 koraller och betala 500 kr. Finns olika storlekar på det mesta. För det satta priset är det upphämtning i Vimmerby som gäller. För 700kr+frakt kan man få det skickat till sig, men då får man skicka en frigolitlåda så skickar jag tillbaka den med koraller. Kommer inte skicka enskilda bilder på varje korall så Googla gärna. Först till kvarn. Acropora granulosa Bali slime carduus pacman Sp. Yellow dragon Tortuosa myagi tort tortuosa cali tort gomezi Frogskin Gul echinata Stylophora/Pocillopora Milka (lila) Rosa Gul med gröna polyper Pocillopora grön (fraggas) Mörk med turkosa polyper Montipora/pavona Röd ”mystic” Grinch grön med röda polyper Setosa Pavona gold Apple berry Lps Furcata candy cane Cyapstrea meteor shower (fraggas) Duncan axigufa Fraggkar Visningskaret fraggarna kommer från
 2. Stämmer Michael. Har tagit lång tid men nu har de grym färg. Iaf dom som står i mest ljus . Baksidan är väl att allt växer fruktansvärt långsamt. Men jag har tålamod
 3. Tycker akvariet är inne i en bra period just nu, så lägger upp lite bilder av blandad kvalite. Några i vanligt ljus och några i blåljus med lins. Min tonga zoa börjar bli en rejäl matta. Ska försöka begränsa den nu.
 4. Gillar kontrasten mellan den gula echinatan och min blue matrix. Skillnaden är att den ena växer som ogräs medan den andra står stilla.
 5. Köpte flera små fraggar av en klassisk ssc för en tid sedan. Satte dom på fem-sex olika ställen i karet för att se om det blev någon skillnad. Två fick maximerat med ljus och flöde, en dog (troligen för mycket ljus) men den andra har kommit igång fint nu.
 6. Verkligen, den verkar gilla läget från dag ett. Håller tummarna att det håller i sig
 7. Lite tillväxt på spathualta, chalice och hellfire
 8. Högt upp i den absoluta mitten får jag vara lite försiktig att sätta nya koraller. Men tex spathulata verkar gilla det mycket. Har lpser som står i mittenhöjd på kanterna utan problem så verkar vara lugnt. Men kan ju ärligt säga att jag funderat på om mycket ljus kan påverka tillväxten som jag tycker är ganska dålig (på små exklusiva fraggar). Men det gäller långt från alla acro, vissa växer ut på några veckor när man fraggat. Kör du själv hydra? Hur ”starkt” kör du?
 9. Kör detta. Något jag knåpat ihop och tycker funkar bra när jag har igång två orphek ledbars. Utan ledbars blir det lite tråkigt ljus tycker jag. De sitter 25-30cm över ytan.
 10. Knappt hänt ett dugg i karet sedan februari. Två lps och en acrofragg är det enda som är nytt. Tanken har hela tiden varit att låta allt vara sedan min lilla rescape och låta de nya fraggarna växa upp. Det går inte snabbt men de kommer. Mina äldre acro växer dock så det knakar.
 11. Har golden pavona. Kan skicka vid lite större beställningar. Har annons under säljes. Finns i Vimmerby annars
 12. Ja tack , men den där är lynnig i tillväxten nu får den brutalt mycket ljus och flöde så dom bitarna slarvas det inte med
 13. Tack . Nu hoppas jag att tillväxten kan öka lite bara.
×
×
 • Create New...