Jump to content

Tribiani

Styrelse
 • Content Count

  2973
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Tribiani

 1. Tribiani

  Stödmedlemmar 2019

  Vi vill tacka jarecki68 och Aldebert för ert stöd. Nu går vi in i ett nytt saltvattensår och vi här på Saltvattensguiden hoppas det ska bli ett bra år för er alla. Ert bidrag betyder mycket för att hålla igång saltvattensguiden.se Vill du också bli stödmedlem så kan du läsa hur du gör här Stöd SG
 2. Tribiani

  Tack Ciklidhuset

  Stort tack till Ciklidhuset för att ni vill fortsätta att annonsera på Saltvattensguiden ytterligare 1 år.
 3. Detta är en funktion som vi behöver få igång igen. Vi får undersöka om det finns ett färdigt plugin eller om vi får göra som innan, dvs ha någon som gör ett plugin åt oss.
 4. Kända saker som ej fungerar som det ska efter uppdateringen till 4.3.6 Temat Tapatalk Markera som såld i Köp och sälj Viss översättning
 5. Vi har ett egentillverkat "markera som såld" - plugin men det funkar kanske på det också. Ska testa. Tack för tipset.
 6. Testa igen @wrang. Det ska vara fixat.
 7. Det kan mycket väl vara temarelatetat.
 8. Hmmm vet inte om det går att ändra i mobilversionen faktiskt. Man kommer nog inte åt Kontomenyn men ska kolla upp det. Edit; Nej man kan tyvärr inte ändra i den menyn. Då får man ha djupare kunskaper än vad jag har.
 9. Temat är fixat så när som på någon liten översättning.
 10. Nej tyvärr inte. Jobbar på det.
 11. Det kan mycket väl vara så. Får kolla upp det någon gång.
 12. Tribiani

  Klubbar

  Nu kan man skapa en egen klubb i Saltvattensguidens forum. Om man till exempel har en lokal akvarieförening så kan man ha en gemensam samlingsplats här på Saltvattensguiden. Saltvattensguidens forumregler även i klubbarna. Klubbarna hittar man bland flikarna överst på sidan eller klicka här.
 13. Var det så innan i söndags också @Locutus?
 14. Hmmm jag kan gilla ditt inlägg @Slanten. Får kolla upp det. Då går jag ju miste om massor av gillande . Hahaha
 15. Glömde tyvärr det. Ska fixa. Edit. Det var struligare än jag trodde. Har fått ta hjälp av deras support. Inväntar deras svar.
 16. Det finns en del som inte uppdaterades nu utan som fixas efter hand, bland annat vårt tema. Därför körs Standard tema just nu. En del översättningar håller på att göras.
 17. Det som finns inbyggt är mer att SG skulle sälja saker och inte mellan användarna. Vi får se om det finns något plugin som kan passa oss efter uppdateringen. Problemet där är att supporten och uppdateringsmöjligheten kan försvinna helt plötsligt och det är inte så bra. Jag brukar då och då kolla efter en "köp o sälj"-funktion.
 18. Tribiani

  Tack Coralcove

  Saltvattensguiden tackar Coralcove för att de har valt att sponsra oss genom att annonsera här på SG.
 19. Vi siktar på v4.3.6. Det jobbas på v4.4 men den får vänta tills den är stabil. Idag kör vi v4.1.19.4 Här går det att följa vad som händer med programvaran och dess uppdateringar. Invision Community Blog
 20. Det blir en större uppdatering med flera nya funktioner.
 21. Grattis till alla som vann och tack alla för ert stöd under 2018. Det hjälper till att hålla forumet i gång och att bevara den gedigna kunskapsbank som finns här på Saltvattensguiden. Än en gång grattis och tack! Mvh Daniel/Tribiani Kassör SG
 22. Vinstlistan kommer ikväll.
 23. Tribiani

  Medlemslotteri

  Det lutar åt på söndag. Det kommer ut ett meddelande om när den blir.
 24. Tribiani

  Medlemslotteri

  För att hitta sitt/sina lottnummer så klickar man på sin profilbild uppe till höger på sidan. På vänstersidan hittar man Profilinformation och där under finns information om man deltar i lotteriet och aktuellt/aktuella lottnummer. Man kan bara se sina egna nummer. Deltar man inte i lotteriet så syns inte denna informationen. OBS! Info angående lotteriet 2018 Alla kan inte se sina nummer ännu men de håller på att matas in. Dragningen sker inte förrän allt är klart.
×