Jump to content

Saltwaters

Medlem
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Neutral

Profilinformation

 • First name
  Tim
 • City
  Ronneby
 • Akvarievolym
  60l saltvattenskar!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Söker en jebao scp 70 eller liknande, gärna Wi-Fi. Ska kunna skickas. Skicka PM!
 2. Hej

  Jag bor i Hässleholm och jag har en hel del montipora hoffmesteri och chalice coral

  Hör av dig

  Mvh Pär 

 3. Hej Tim. Jag har en hel del sps, lps o Zoas. Sps har jag flera olika acroporor, montiporor mfl.

   

  Men bor utanför Linköping. Men har du vägarna förbi någon gång, är du välkommen.

   

  Mvh

   

  Per

 4. Söker mindre kolonier sps utav olika sorter, skicka ett pm vad ni har! i närheten utav Gärna omkring 20 mils radie från Blekinge!
 5. Söker en zeovit reaktor, ska vara tillräcklig för akvarium på 400l. Gärna en automatisk som sköter sig själv med skaknik utav mediat. i Blekinge, annars ska det kunna skickas.
 6. Det som lockar mest är ju helt klart lps/sps så då krävs ju lite mer utav lyset, en hybrid med led och t5 hade varit intressant då man hört mycket positivt om det. Bygga egen ramp är något jag funderar på att göra, alla maskiner och material till att bygga huven finns på jobbet så där pressar man ner priset lite i alla fall. Om jag nu bygger egen ramp, skulle det då funka med 250-300w led + 4x80w t5 för att hålla lps/sps? Totalt 570-620w lyse.
 7. Hej! Håller just nu på att planera uppstarten på mitt 576l akvarium, 160x60x60. Kollat runt lite på diverse led-ramper men vet inte vilken jag ska välja då jag även vill hålla nere priset lite. Vad har ni för erfarenheter av led belysningarna från te.x eBay? Tänkt mig mellan 250-300w led, borde vara tillräckligt? Ös på med förslag på olika lyxen!
 8. Vad är rekommenderad vattennivå till en nac5a?
 9. Karet tuffar på som vanligt, har inte kommit i något nytt och har heller inte gjort klart inbyggnaden, men imorgon blir det ett vattenbyte på 5l.
 10. Ser bra ut både karet och sumpen, kommer du borra själv eller låta någon göra det åt dig?
 11. Ja visst är det kul med lite liv i det, ska strax göra klart inbyggnaden, har varit mycket annat just nu då jag och tanten precis är nyinflyttade i lägenheten, men nu är allt på sin plats så nu har jag lite tid över till karet, kommer även en till tråd till då vi ska ha ett större kar i vardagsrummet, men detta ska bli klart först innan det händer något med det
 12. Lite bilder på vad som kommit i karet! Två små percula clowner. Euphyllia, inte helt utslagen. Vet inte namnet på denna? Kan inte namn på denna heller? Det var väl det som kommit i än sålänge, dåliga bilder då jag bara har min ajfån.
 13. Du ska få ett par bilder ikväll när jag kommer hem, det har kommit endel nytt
×
×
 • Create New...