Välkommen till Saltvattensguiden

Registrera dig nu för att få tillgång till alla våra funktioner. När du registrerat dig och loggat in, kommer du att kunna bidra till denna webbplats genom att skicka in ditt eget innehåll eller svara på befintligt innehåll. Du kommer att kunna anpassa din profil, kommunicera med andra medlemmar via din egen inkorg (PM) plus mycket mer! Du kommer även att få tillgång till en stor kunskapsbank, vårt artikelregister, Köp & sälj m.m. Detta meddelande kommer att tas bort när du har loggat in.

Bujje

Affärer som säljer akvarium

5 inlägg i detta ämne

Guiden!

 

Har under en tid varit på jakt efter en sump. Verkar dock som att valmöjligheterna när det kommer till affärer i Sverige som säljer akvarium efter kundens mått minskat. Känns som allt fler tittar utomlands nuförtiden vid köp av akvarium. Någon som har tips på en svensk affär som kan konkurrera med de utländska priserna? Känns som att bygga själv blir mer och mer troligt - även om det är sista utvägen. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag var iväg och prata med Sivert i Falköping häromdagen och han kunde fixa akvarier måttbyggda hävda han, du kan ju ringa och kolla vad han kan lösa(Siverts Djurhörna). Annars erbjuder Imazo att bygga måttbeställda kar med, så både Arken Zoo och Djurmagasinet här i stan borde kunna lösa en beställning åt dig. Men det är frågan vad de tar för det. Och hur motiverade de är, bägge butikerna känns idag lite lata på fiskfronten tyvärr...

 

Om du orkar åka en bit så fixa Nols Ciklidhobby kar också, jag tror de beställer från Jagefeldt i Lysekil. Han verkar riktigt duktig.

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

På sin höjd 7 av 10 ger jag jagefelts kar och då är jag snäll..

Jag har för mig akvarielagret bygger också? Fast jag vet inte om de skickar, Nols/Jagefelt gör det inte.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Både A-lagret och Triton kan man beställa i från. Jag tror dock det är samma glasmästare som bygger åt båda.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu har jag fått mina två Imazo limmade kar iaf. Är klart nöjd :-) Har sett finare kar med, men de här duger gott och väl. Kommer nog ta från de igen om jag inte hittar något lika smidigt ställe att beställa ifrån.

125 1.jpg

1 person gillar detta

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu