Gå till innehåll

Antisocial

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Tyvärr brukar ej alltid det där stämma med vad han har hemmapå långa vägar, beror lite på när man kommer och när det senast var leverans dit.
  2. Varit där ett antal gånger,. kolla med honom först om han har något inne. sist jag var där för någonvecka sedan fanns typ bara 2-3 olika koraller o knappt nån fisk heller. Man ska om man kommer från bergviksköpcentrum mot biltema, svänga av åt höger mot skoghall osv. Sedan åka förbi infarten mot biltema, elgiganten osv på högerhand. Sedan kommer efter en liten "skogsdel" en infart åt höger. Någon bilhandlare syns typ Peugot eller vad det är. Sväng upp där mot företagarcentrum har jag för mig det står. In genom grindarna och åk "rakt" den slingriga bilväg som är en liten bit tills man kommer fram till några byggnader. Typ där inne syns skyltarna till amazon akvarium. Iaf ner till vänster efter ena byggnaden där skogstyrelsen och samhall har sitt. Så ska man parkera och gå in i den stora porten längst till vänster inmot hörnet. Följa korridoren mot ljuset längst bort. förbi den fina bänken på högersida med kaffebryggaren och en tepåse som nog stått där vargång jag vart där senaste året . så är man framme
  3. Kör med TM Pro Reef mest för att det för min del blir billigast just nu och trivs överlag med det mesta av TM´s saker som är det jag istort utseslutande använder numera.
  4. Har faktist molly gåendes i mitt saltkar nu, levt där i några månader nu., dom leker och har sig som mollys för det mesta. Har dom dock där invanda pga det verkar vara det enda jag får min Mirakelabborre att äta just nu.
  5. Har en sådan över mitt kar och är nöjd, det enda jag tycker är väl att rören sitter väldigt tätt ihop.
  6. Ja jag är väl 26 höll visst på att skriva mig ännu yngre,. hmm,. Jobbar i norge som Teamleader/mobiltelefonstekniker, alltså reparerar mobiltelefoner, Nokia då som märke på högsta rep nivå,
  7. Jo, har precis med sett det, men håller ganska mycket nu på att planera ett större kar som ska påbörjas med efter lön nu den 25:e så. Dock har jag sett att de båda jag har äter av röda mygg osv som jag haft i ännu.
  8. Aha, tackar . då vet jag äntligen vad det är för något jag har ihop med min andra Mandarin fisk då .. hehe
  9. Vad är detta för djur jag har här hemma i mitt lilla salt kar egentligen? På inköpslistan från han som köpte in dom står det som A. tenuirostris vilket ej ger mig så mycket att söka på när jag söker på internet om den iaf.
×
×
  • Skapa Ny...