Gå till innehåll

sugen på salt

Medlem
  • Antal inlägg

    34
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Det är nog inga problem för jag frågade när jag köpte den och det är bara att skruva i en Atman PH-2500 och dom finns ju att få tag i köpte med en för att kolla om det passade och det gorde det det är samma pump dom är lika som bär!
  2. Hej Robin! Jag tycker att den står sig i prestanda gentemot dom flesta skummare på marknaden! Det är väl bara en fråga om pengar om man vill ha en dyr skummare eller inte. Men till dom pengarna denna kostar så har man sparat en redig slant som man kan lägga på akvariet i stället!
  3. 23 på natten och 27 på dagen!
  4. Har handlat där och jag är mycket nöjd inget att klaga på!!
  5. Tror att du kommer bli nöjd!! Jag har haft min skummare i ca 3 veckor nu och det är den bästa skummaren jag haft. Lätt att ställa in!
  6. Köpte en sådan här lite större än den du har tittat på och du hör den knappt är super tyst!! Den imponerade till och med Stefan Molin så han har beställt en med! Han har ju stora problem med sånt som låter! Jag är jättenöjd med min den började skumma efter två timmar pumpen är tyst och fin! http://www.fish-street.com/aqua_excel_aech_ae-ch_protein_skimmer?category_id=130
  7. Red slime remover funkar!! Hadde mycket stora problem med cyano behanlade med detta medel och det försvann på 2 dagar. Jag hadde cyano över allt var på väg och lägga ner och starta om! koraler och allt annat var man ju rädd att det skulle dö men såg inga problen med detta!
  8. Klart att jag ska ha koll på det Andreas vet ju var knapparna kommer i från!!
  9. Var till Göran på ciklidhuset i går och kunde inte motstå dessa!! Imperator är lite blyg! Acanthurus japonicus gillar att visa upp sig!
  10. Klart att du är välkommen på en titt och lite kaffe ska du väll ha Andreas!!
  11. Det var tanken när jag byggde där i hörnet! Det är en liten smal dörr som vi inte använder så då fick det bli där!
  12. Tänkte lägga upp en tråd om mitt 400 liters kar. Mitt bygge började för cirka 2 månader sen och nu börjar det bli färdigt. Jag kör med sump som innehåller en skummare av märket AQUA EXCEL Som är konisk är super nöjd med denna. Sen så har jag en kalkreaktor av märket AquaCare 2 med till hörande magnesium filter. Sen så kör jag med biopellets och det är det enda jag använder. Sen vill jag tacka alla mina kompisar som har hjälpt mig! Stefan Molin har varit min mentor under några år! Det var han som lurade mig att börja med saltvatten och det är nog den bästa löngn som jag har gått på! Sen så har vi Andreas Nyström som är en trevlig vän som har ställt upp med fraggar och en hel del tips! Sen fick jag en fin kontakt med Jörgen Svärd i värnersborg när jag köpte hans gamla kar som nu är i gång. Var till Jörgen och fick en massa fraggar som växer som ogräs! Det kommer mera bilder på karet snart!
  13. Det är ju tråkigt att det blev så för sanningen har ju aldrig skadat någon!!
  14. Tack för svaren!! Förlåt att den hamnade fel!
  15. Har hela karet fullt av dom här små gynnarna är det någon som vet vad det är??
  16. http://marinesalt.diytrade.com/sdp/1016332/2/pd-4971082/6024239.html
  17. Jag vill bara tala om att det har kommit ett lim till pp rör. Det är 3M som har detta lim. jag har en firrma som jag köper mitt pvc hos som heter colasit och dom jobbar med agresiv luft o lut. Där hadde 3M en visning för dom om sitt nya lim till pp rör.
  18. Har en "på bild", vad göra med den??
×
×
  • Skapa Ny...