Jump to content

petrol

Medlem
 • Posts

  3,409
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by petrol

 1. Ett par rockor i sanden? Då blir sanden vit och fin!
 2. Härlig setup! Vill gärna se fler bilder!
 3. Var de fina? Bild? Nyfiken då de brukar vara snygga
 4. Hej på Er! Är det någon som har erfarenhet att demontera ett aluminium kar och sätta ihop det igen? Någon som har tips på firmor i skåne som kan ta på sig ett uppdrag? Mvh Petter
 5. Nominerad för långsammaste bygget?
 6. Bumpar innan semestrarna börjar. Var försiktig med införseln bara! *EDIT Hehe, såg att jag startade tråden för 10 år sedan! Länkarna funkar fortfarande.
 7. Jag har haft två decorator krabbor. Sjukt kolla. Lite sur på dem bara när de promenerar i väg med de finaste knapparna på ryggen..
 8. Super snyggt! Älskar din knappar!
 9. Blev biten av min muräna en gång. De har inget gift men bakteriefloran i munnen och karet gjorde att det blev infekterat på en gång. Penicillin i 10 dagar.
 10. He, kul att se min tråd fortfarande lever. Nästan på pricken 7år sedan jag startade den! Nu vill jag se ännu fler bidrag! Helt ok att ta med mer än sjöborrar, kom i håg mina decoratorkrabbor som snyggade till sig med ny köpta knappar. Var lagom nöjd..
 11. petrol

  Rovakvarium!

  Ett tips när man har glupska firrar är att ha en ordentlig städpatrull. Jag matade mycket med färsk sill och det blev en hel del knappt smällt mat som kom ut. Rekommenderar ormsjöstjärnor mm.
 12. Har haft stå vuxna (de blir stoora). Min ena promenerade i väg med nyinköpta färglada knappar. Kan det vara så att den knipsar av bitar för att maskera sig? Mina krabbor åt frysta räkor och färsk sill.
 13. Var har du köpt barracudan?
 14. Jag hoppas att fluval Robban konto blivit hackat.. Stora fiskar = stort kar
 15. Tror inte det är någon fara. Mät värdena om du är orolig. Jag märkte själv att när jag maxade med ozon så såg det ut som om firrarna simmade i "luften" i stället för vatten.
 16. n. Lituratus Blir tyvärr alldeles för stor för din burk.
×
×
 • Create New...