Jump to content

Mrbw

Medlem
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mrbw

 1. Spännande! Ska bli riktigt roligt att följa!
 2. Då har du en underbar vecka framför dig med andra ord.
 3. Härligt! I vilken stad då ifall man får fråga?
 4. Det är en Canon Powershot SX 220 HS. I ett undervattenshus.
 5. Min far kom nyligen hem ifrån en, en veckas dykresa där hela veckan spenderades ute på en båt i Röda havet. Fick hans godkännande att dela med mig utav hans bilder och även en video han klippt ihop med lite video snuttar ifrån de olika platserna de dök på. De dök bland annat vid ett vrak och gjorde ett "nattdyk". Som djupast var de nere på 32m. Blev en hel del bilder, vissa bättre än andra. Har soterat ut en hel del men hoppas någon tycker det är kul att se bilderna hursom helst.
 6. Vad är det för några revpelare du beställt? Ska bli roligt att följa, lycka till!
 7. Kanon snyggt akvarium, dax för lite nya bilder nu när du skaffat nya spser? Mvh Sebastian
 8. Rostratusen har jag haft sedan 5-6 månader tillbaka och alltid varit pigg på att äta, och leta bland stenarna. All right, tack så mycket för svar, tur jag inte började använda filtervadd. Mvh Sebastian
 9. Lite nya bilder, dock är rutan smutsig och rätt grumligt vatten, då jag nyss köpt en V.puellaris som rört runt i sanden rätt mycket.
 10. Helt en hel del med akvariet, ny skummare, nytt lyse, lite fler koraller och nån till fisk. Har en hel del partiklar i vattnet dock, något som har något bra tips om hur man kan få bort det? Har en MCE 600, och finns ett litet fack i den, någon som vet fall det går bra att lägga något slags filtervadd eller dylikt där? (Rätt gammal bild)
 11. Hur går det med detta kar? Någon uppdatering på g?
 12. Ser kanon ut! Roligt med flera med salt-intresse i närheten, vore kul med en uppdatering.
 13. Jag har ingen tillgång till vanlig klämma som de flesta använder sig av när de matar sina kirurger etc. Så jag tänkte visa hur jag löst det, hoppas det kan komma till användning för någon om klämman går sönder eller nått.
 14. Jag kör med stängd ramp / kåpa som det är idag, men jag vill skaffa en öppen ramp istället. Men då vi har redan hög luftfuktighet i huset som det är idag, plus att jag är astmatiker, vill min far inte skaffa en hängandes ramp. Då undrar jag, hur mycket mer skulle ett 350L med öppen ramp avdunsta jämfört med stängd ramp? Och vad är för-nackdelarna med de olika två alternativen? Det är snyggare, lättare att komma åt i akvariet etc, men det hjälper även med att hålla stabilare kh om jag inte är helt ute och cyklar? Vad finns det mer för för-nackdelar?
 15. Ja, det är en stor skilnad på salt och söt och har man väll börjat med salt är det lätt att fastna i "salt träsket." Din tråd om ditt hörnkar är en av de trådarna man läst igenom innan man gjorde om till salt för inspiration. Ja, kirurger har blivit lite av en favorit för mig.
 16. Har nu gjort om mitt 350l malawiakvarium till ett saltvattensakvarium. Fortfarande lite saker som ska fixas, ska dra om sladdarna så de inte hänger igenom vattnet, sanden ska rättas till, det ska i mer koraller, ska skaffa mera t5 rör, ska i med ca 20L vatten till som blandas just nu, etc.etc. Det mesta i akvariet är från mitt gamla 100L akvarium. Men det har varit igång ett tag nu, och så här ser det ut just nu iallafall.
 17. Hur går det med akvariet, dax för en liten uppdatering?
×
×
 • Create New...