Gå till innehåll

PsychoSam

Medlem
  • Antal inlägg

    116
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Skulle lätt kunna lägga de pengarna iallafall en gång för att få uppleva den känslan
  2. Du kan alltid ha någon som drar hakan uppåner Häftig restaurang, säkert inte billigt att käka där
  3. Köp en osmos så du minimerar risken så mycket som möjligt att något går fel. Det är enligt mitt tycke Berätta gärna hur det blev???
  4. Någon som vet vad det ska vara för typ av moonlight lysdioder till dessa hotell, med framspänning, ljusstyrka m.m. för mina är trasiga?
  5. Fint det blev. Vad heter den gulvit randiga fisken?
  6. Hehe du gjorde mig nervös av rubriken, att hotellet hade kraschat eller nått liknande. Tur att det inte var så
  7. Då ska jag ge dej ett glatt besked angående mandarinfisken. Jag är ganska ny inom saltvatten och har bl.a en mandarinfisk sedan första dagen i ett 58liters kar med ca 8-10kg ls (även 2 clowner och en snabb fisk jag inte kan namnet på). Matar den med pellets och fryst artemia. Den bara älskar fryst artemia Jag har fått några varningar om att hålla koll på den men är hur pigg å kry som helst.
  8. Fick nu beställa dessa nya rör från pwss igårkväll pga av att ena lysröret började blinka. Får ta ur det imorgon så den inte bränner ner drosseln. Tack Henrik för att du visade var man kunde köpa nya
  9. Ja du Tomas, karet du hade var så underbart fint att man kände för att lägga ner sitt eget lilla Helt otroliga koraller med helt otroliga färger. Är ganska övertygad om att det är bland de finaste kar jag någonsin sett så nog lider man med dig. Synd att man inte fick se det live men hoppas att kunna få se nästkommande häpnadsväckande kar live när det har rullat igång. Bilar utan tvekan hela vägen
  10. Verkar som om intresset kommer att bli stort så det är nog bara att börja tillverka ett gäng
  11. Är elektriker/elektronikare men köper gärna ett färdigtbyggt. Kul grej, verkligen
  12. Brukade arbeta extra som plåtslagare i Stockholm för typ 10år sen. Chefen där började kalla mig för Psycho vilket då har följt med genom åren. Vissa av mina kompisar kallar mig fortfarande för Psycho. Eftersom det är ett ganska använt nick så la jag till början av mitt namn som då blev PsychoSam som jag använder till allt.
  13. God Jul å Gott Nytt År på er alla!!!
  14. Va bra, visste inte att level spoon betyder struken sked
  15. Under sötvatten, varför står clownhotelet under sötvatten?
  16. Är det 2st 18Wattare gånger 2 du menar, att det ska bli 36W totalt? eller ska båda rören ligga på 36Watt vardera, 2x36?
  17. Är också lite fundersam över om det ska va en rågad eller struken sked när man drar fram kemilabbet Någon som vet?
  18. Nu börjar man fundera på vad som finns i ens kar egentligen, kanske ska spionera lite på natten Däremot har jag en massa små borstmaskar som ligger under stenarna på botten. Sen har vi borstmasken Bobbafett som jag kallar honom som är ca 30cm lång
  19. Nu när det började pratas om belysning så undrar jag vad alla här har för watt på sina c kompaktlysrör ni som har bytt från original som följde med vid köp av ert kar? Mina blåvita ligger på 18watt men har märkt att det är svårt att hitta nya 18wattare. Så hur har ni gjort?
  20. Jag har också dessa svampar lite här å var i mitt kar, även under stenarna. Tog bort några i samband när vi bytte lägenhet nu för 3veckor sen. Annars är de rätt okej bara de inte blir för många eller bildas som en matta
  21. Har inte en aning vad den stenen kallas, kanske någon annan här som vet och kanske kan fylla på? Marine reef rock heter den i webbshopen iaf. Funderade på att starta en tråd om bakgrundsbygget, inväntar bara på att moonlightleden ska komma in i lager så jag kan lägga en beställning. Jag har lite ideer med olika lösningar om hur jag ska gå till väga men det lägger jag upp i den nya tråden. Jag återkommer i denna tråd när jag lägger upp den nya om bygget, hinner inte nu för stunden.
  22. Gillar också musslorna, hur stort kar behöver man för att kunna ha de?
  23. Ah ok, finns det fler koraller som beter sig så? Att de verkar ha dött och sen slår ut igen.
×
×
  • Skapa Ny...