Jump to content

Marcus-

Medlem
 • Posts

  449
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • First name
  Marcus
 • City
  Skåne
 • Akvarievolym
  0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marcus-'s Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

22

Reputation

 1. Tackar för er inputt. Skall forska lite till. styrningen verkar vara det ni mest är inne på så jag skall forska mer. hur många av er har sett denna live? För det är ju en sak o läsa om den o en annan att se den.
 2. Ring upp ett speditionsföretag. Jag fixade med Gp last för något år sedan. Bad att få prata med en Stockholms chaufför, de kör vänder hela tiden. Mot lite matpengar så tog han det med sig i bilen ner....
 3. Satt o kollade lite på F-Street. Någon som testat denna belysning? KEY AQUARIUM LED LIGHTING EUROPE VERSION K4 130 Twins Vad är för respektive nackdelar med denna? om man skall köra ett fisk kar med mjukkoraller borde detta vara ok eller? utveckla gärna, vad missar man?
 4. Det var inte det det handlade om. De sa bestämt då att de tog av stånd gällande chatt även om den inte låg på deras sida... Men tiderna förändras kanske och verkligheten har kommit i fatt.. Var bara nyfiken...
 5. Konstigt ingen mod lagt sig i här... Jag föreslog detta för ca 1-2 år sedan men fick kalla handen direkt med pekpinne om att det inte var bra för guiden. efterlyste det då med att de skulle ha det på denna sidan för då lämnar man inte guiden... men som sagt det är riktigt kul med chatt.
 6. Hur trivs dina 12 nya fiskar som du köpte idag?
 7. Grymt coolt, en sådan vill man ju ha! O då menar jag inte mollyn
 8. Ville bara rekommendera en serie som brukar gå på National Geographic "Akvariekungarna" Ett bra program där de bygger nya kar med mera.
 9. Ja jag frågade efter just det samt ett följdbrev om man kunde köpa en helt ny pump.Fick svar att de inte säljer det. Får ju hoppas att han som svara (Eric) har fel för sig. Vet inte om jag skall beställa en eller ej. Vill ju inte ha problem. Hur lätt är det att bara ta en ny pump? I min värld känns det som ett kommande problem som jag inte vill ha. Här är en på guiden som säljer en märkes skummare för 4500 skall kanske vänta på den i stället och hoppas att priset går ner.... Jag vill ju köra på säkra kort så man inte sitter där sen med skägget i brevlådan.
 10. Jag har frågat de på Fish Street. Fick svaret av dem att de inte har pumpar. Jag har inte köpt kar än men tänker ha en rejäl skummare till ett typ 400 liters. Känner jag mig rätt sen så kanske jag uppgraderar till större sen igen men vill ha en rejäl skummare.
 11. Funderar på denna (BUBBLE MAGUS CURVE 9 CONE ROCK SKIMMER), den är billig och läst att folk är nöjda. skickar ett mail till de som säljer den. Då pumpen är något jag inte vet vad det är ( Rock SP4000 Pump ) så frågade jag om man kan köpa en extra pump med. Men då svarar de att de inte har sådana pumpar extra att sälja. Så då kan man ju inte köpa denna!
×
×
 • Create New...