Jump to content

pepi

Medlem
 • Posts

  210
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pepi

 1. Mått finns på nätet, är ju ett standard akvarium. Mycket gott skick, tror inte det finns en enda repa.
 2. Reefer 750 I gott skick, sumpen ombyggd för å köra clarisea. Jebao returpump med wifi. 10000 kronor.
 3. Glömde skriva med det. 800 med frakten.
 4. Extern doppvärmarstyrning inklusive en 300 watts titanvärmare. Har kört denna på ett 1500 liters system med 6 grader varmare i vattnet än rummet det stått i utan bekymmer. Pris inkluderar frakt.
 5. Styrning för doppvärmare och fläkt. Ställ in önskat värde, den sköter resten. 100w titaniumvärmare. Pris 700 kronor som inkluderar frakt.
 6. Reefer 750 I gott skick, sumpen ombyggd för å köra sötvatten. Jebao returpump med wifi. 10000 kronor.
 7. AI Nero 5, 2 stycken. Båda inköpta i år, dvs garanti kvar. 1500 kronor styck AI Nero 3, 1 stycken I nyskick. 1200 kronor Kan såklart skickas.
 8. Enligt bild och rubrik. Fin skummare för akvarium upp till 400ish liter(specad till 600). Pris: 1000 kronor som inkluderar frakten.
 9. Enligt bild och rubrik. Streamer som gör det den ska, 9000 liter I timmen. Pris: 750 inklusive frakt.
 10. Enligt bild och rubrik. Streamers I mycket gott skick, saknas ett vred på ena kontrollen men då jag kört via extern kontroll har jag inte brytt mig. Går att flytta nån av dem andra alternativt köpa nya. Pris: 2000 inklusive ev frakt.
 11. Streamer I mycket gott skick. Möjlighet till att styra via mobius alternativt reeflink om man nedgraderar programvaran. Pris: 2000 inklusive frakt.
 12. Hur funkar den där egentligen? Är det inte tänkt att vattnet sakta ska rinna över mediat, dvs det ska inte vara fullt i vatten i hela filtret.
 13. Angående avlivning, tänk på hur ni själv helst hade velat dö. Nån nämnde att lägga i kokande vatten, vette tusan om det hade varit direkt smärtfritt. Mosa huvudet är det som gäller i min värld, oavsett om fisken är 5 eller 50cm. Jag har provat båda 2.
 14. Kolla med meeres aquaristik, inte omöjligt de har på lager.
 15. Häruppe går man till närmaste akvariebutik och hämtar. Kostar ingenting, iaf inte hos Rolles som jag går till om jag behöver.
 16. http://oceanakvarium.se/?category=pages/2_bra_att_veta/2_mer_att_veta&page=starta_dod_sten
 17. Jodå, de funkar fint. Jag menar ytterfilter använder ju slang utvändigt, finns ju inget som stoppar en å köra returpumpen via slang.
 18. 2 funkar, men du har absolut noll och ingen säkerhet med det. Det jag upplevt i saltvattensakvarium jämfört med sött är att det bygger lite allt möjligt på insidan av rören som allt är väldigt hårt. I sötvatten blir det oftast bara slemmigt på insidan av alger och dylikt medans I salt bygger det diverse som riskerar att täppa igen rören i värsta fall.
 19. Även här har jag fortfarande problem.
×
×
 • Create New...